Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Er Rihanna singel eller ikke? Foto: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage

Rihanna hinter om singelstatus med sexy undertøysbilde

Akkurat i tide for Valentines.

Rihanna fortsetter å slippe alt annet enn musikk. Og mens en hel verden venter i spenning på nye låter fra den barbadiske superstjernen, virker 31-åringen selv helt uaffisert av kritikken. Det kan virke som om hun legger all sin tid i klesmerket Fenty, sminkemerket Fenty Beauty og undertøysmerket Savage x Fenty.

Nå er de seneste kampanjebildene fra sistnevnte her – akkurat i tide for Valentines Day. Det bruker Rihanna til sin fordel. Hun er nemlig selv kampanjemodell, og det kan virke som om hun hyller egen singelstatus med det sexy undertøysbildet.

Les også: Se Rihannas sexy Valentines-kolleksjon

View this post on Instagram

@savagexfenty

A post shared by F E N T Y (@ririgalbadd) on

Les også: Nå kommer Rihannazine

Iført lavendelfarget truse med polkadotter, matchende bh, strømper og lavendelfarget parykk skriver hun i caption: «Spring bout to be real Savage and I’m here 👏🏿 for👏🏿 it👏🏿!»

Tidligere denne måneden kom nyheten om at Rihanna og milliardærkjæresten Hassan Jameel har slått opp etter mer enn tre år med dating. Superstjernen er nylig blitt observert sammen med både eksen Drake og A$AP Rocky, og ryktene går om at sistnevnte er noe mer enn bare en venn.

Les også: Nye spekulasjoner: Er dette Rihannas neste slipp?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer