Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Polo Ralph Lauren gjør sitt første samarbeid noensinne

Bekrefter ryktene om samarbeid med street wear-gigant.

Det London-baserte merket Palace Skateboards, populært kalt Palace, fikk ganske raskt kultstatus da de startet opp i 2009. Med den enorme streetwear-bølgen de siste årene har merkets lojale følgere, som stiller seg i kø i timesvis for å skaffe seg de nyeste produktene, vokst kraftig i størrelse.

Nå viser det seg at Ralph Lauren ønsker å nå denne unge målgruppen; For få timer siden ble det nemlig bekreftet at Palace og Polo om kort tid lanserer en samarbeidskolleksjon. 

Ryktene har allerede versert en stund, men nå viser de seg altså å stemme.

Til Business of Fashion forteller Lev Tanju, grunnleggeren av Palace Skateboards, og hans medeier Gareth Skewis at årsaken til at de ønsket å takke ja til et samarbeid med Ralph Lauren er en genuin kjærlighet for merket.

– Det er det eneste merket du kan ha på deg på et styremøte, en begravelse og se en fotballkamp – alt på samme dag.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@palaceskateboards x @ralphlauren coming soon. 👀 📸:@karlhab

Et innlegg delt av HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Palace har tidligere nådd bredt gjennom samarbeid med Adidas, Umbro og Reebok. Ralph Lauren har på sin side aldri skapt kolleksjoner i samarbeid med et streetwear-merke. Med fjorårets store suksess-samarbeid mellom Louis Vuitton x Supreme i bakhodet, er valget likevel mer treffsikkert enn det hadde vært for bare få år siden.

Kolleksjonen vil ifølge Tanju droppe nærmest «umiddelbart» og bestå av overdeler, bukser, yttertøy og accessoirer for menn, blant annet en klassisk poloskjorte med logoer fra begge merkene sammen. Prisene vil ligge på mellom 500 og 2000 kroner.

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

Selv om linken mellom streetwear og Ralph Lauren kanskje ikke er helt umiddelbar, var merket en favoritt blant mange i hip hop-miljøet i New York på 80- og 90-tallet. Den nåværende nostalgien for merker og plagg fra den tida, har gjort at en del streetwear-fanatikere har kjøpt vintage-plagg fra merket. Det er dette Ralph Lauren nå, gjennom samarbeidet med Palace og en relansering av vintage-inspirerte produkter, ønsker å kapitalisere på.

Ralph Lauren har foreløpig ikke selv kommentert samarbeidet.

Bilder: Via Business of fashion

Les også: Ralph Lauren gjør som Burberry

Siste saker

Mest lest nå
Les mer