Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @pamelaanderson

Pamela Anderson er aktuell med ny dokumentar på Netflix

Slik har du ikke sett henne tidligere.

Etter den suksessfulle serien Pam & Tommy tar Pamela Anderson nå kontroll over sitt eget narrativ i den nye Netflix-dokumentaren Pamela, a love story.

Den amerikanske skuespilleren og modellen ble inspirert av Hulu-serien og ønsker å fortelle historien slik det faktisk skjedde fra hennes side.

Pamela Anderson er aktuell med ny dokumentar på Netflix
Pamela Anderson forteller sin historie i den nye Netflix-dokumentaren. Foto: Instagram/ @pamelaanderson

Anderson har lenge vært åpen om at hun ikke var involvert i Pam & Tommy på noen måte. Hun skal heller aldri ha samtykket til seriens representasjon av henne ifølge Vanity Fair.

– Ingen visste sannheten. Selv ikke jeg vet hundre prosent hva som skjedde. Men jeg tror det viktigste er å dele mine menneskelige følelser og hvor vondt det gjorde og hvordan det unektelig definerte meg fremover. I min karriere og mine relasjoner, sier hun.

Foto: Instagram/ @pamelaanderson

Med en lang karriere i rampelyset fylt med utallige skandaler, deler Anderson historier og bilder du aldri har sett før.

I dokumentarserien forteller hun om karrieren sin, forholdet til Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee, og ikke minst den lekkede sextapen av dem og hvordan det har påvirket henne.

Serieskaper Ryan White forteller til Vanity Fair at Anderson ga ham flere tiår med hjemmefilmer og journaler som forteller om kjærlighetslivet, karrieren og barnas oppvekst. Uten å ha sett gjennom det først.

– Alt handler bare om å være rå og ærlig, på godt og vondt. Det ble en veldig emosjonell film og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk jobbe med noen som henne.

Dokumentaren Pamela, a love story slippes på Netflix i dag, 31. januar – samtidig som Anderson kommer ut med selvbiografien Love, Pamela.

Du kan se traileren her:

Les også
Den fineste festivalmoten fra Piknik i Parken 2024

Les også: Anna Delvey får sin egen tv-serie

Siste saker

Mest lest nå
Les mer