Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Skinnjakker på luksus og budsjett
Foto: Instagram/@pernilleteisbaek

På luksus og budsjett: Skinnjakker

Overraskende bra på sensommeren.

Selv om vi aller helst skulle ha sluppet tanken på yttertøy i august, er det som oftest ikke noe vi kommer utenom her i Norden. Da er skinnjakker midt i blinken, særlig det klassiske norske sommerværet tatt i betraktning.

Men heller ikke varme temperaturer er en hindring for å bruke skinnjakker. Over i solfylte California rocket blant andre Bella Hadid og Hailey Bieber bikerjakken tidligere i sommer, ifølge W Magazine.

Og en tøff bikerjakke er som skapt for både skolestart – og jobbstart.

Mange skinnjakker koster (dessverre) skjorta, i hvert fall om man ønsker en i ekte skinn i tykk kvalitet med klassiske, iøynefallende detaljer. Med ganske stive priser kan disse heller sees på som en investering som varer livet ut, om du ønsker det. Det finnes imidlertid flere flotte, rimeligere varianter i kunstskinn også.

Her er 11 skinnjakker på luksus og budsjett vi drømmer om nå.

skinnjakker
Skinnjakke fra Acne Studios, kr 15.500

Kongen over alle bikerjakker. Acne Studios har laget sin versjon av den klassiske skinnjakken med detaljer som glidelåser, belte for justering og en liten, dekorativ lomme. Denne passer som hånd i hanske med den svenske motefavorittens jeans.

Skinnjakker
Biker fra Mango, kr 1499
skinnjakker
Bikerjakke fra Gestuz, kr 5399

Gestuz med Sanne Sehested i spissen er kanskje mest kjent for sine fargerike, iøynefallende plagg. Men med 70-tallet og rock ‘n’ roll som store inspirasjonskilder, er det naturlig at det danske motemerket også har hivd seg på trenden med tøffe skinnjakker à la punkrock-bandet Ramones.

skinnjakker
Skinnjakke i kunstskinn fra Zara, kr 599

Man må absolutt ikke tømme sparekontoen for å sikre seg en bikerjakke i garderoben. Flere highstreet-kjeder har hivd seg på trenden, og lager minst like fine jakker i kunstskinn.

skinnjakker
Skinnjakke fra Camilla Pihl, kr 5800

Motepersonligheten og gründeren Camilla Pihl har flere bedrifter i sving – både det selvtitulerte nettmagasinet sitt, kosmetikkmerket Camilla Pihl Cosmetics og ikke minst klesmerket Camilla Pihl Wear. Merket lager tidløse, klassiske og trygge basics. Som denne nydelige skinnjakken i mykt lammeskinn.

skinnjakker
Skinnjakke med boxy fasong fra Selected Femme, kr 2599,95
biker
Jakke i kunstskinn fra Vila, kr 599,95

Les også: M&H toppliste: 9 sommerlige vesker

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer