Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Oslo Runway dag 1 – Se bilder fra de fire kolleksjonene som ble vist i dag

Moods of Norway 

06

10

21

18

27

Moods of Norway ble superkjent for sine fargesprakende dresser, og for å spille på referanser til tradisjonelt norsk bondeliv i kolleksjonene sine.

Etter mange år med kjendistette store moteshows og klær fullastet med humor, har designerene Peder Børresen og Simen Staalnacke simplifisert og tonet alt ned, og det var verken høyballer eller traktor-pins å se da duoen i dag viste fram høstkolleksjonen i operaen.

 

Veronica B Vallenes

24

08

09

Veronica B Vallenes er kjent for sin feminine «Paris møter Skandinavia» estetikk, og en palett som beveger seg innenfor nøytrale rammer. Mønstrene hun velger er alltid akkurat passe vågale til at skandinaviere tør å vise seg i dem.

Etter årevis i Danmark, og figurering på progammet under moteuka i Købehavn, er den norske designeren vendt hjem til Norge.

Kolleksjonen hun viste i dag hadde elementer av skinn og plisse, draperinger, lag på lag, og minimalistiske smykker.

 

JOHNNYLOVE

17

02

03

06-2

JOHNNYLOVEs hovedmisjon er å få norske menn til å kle seg skarpere til hverdags. Grunnlegger og sjefsdesigner John Vinnem henter inspirasjon fra militærstilen og etterstreber å lage funksjonelle plagg for kvinner og menn.

Kolleksjonen som ble vist i operaen i dag var en armé av enkle ytterplagg i jordfarger, militærgrønt og burgunder.

 

ByTimo

01

08-2

11

31

ByTimos designer Tine Molatt skaper klær for den moderne romantiker, og elsker blonder, blomstermønster og 70-talls nostalgi. Hun har tidligere kreert kolleksjoner i samarbeid med Pia Tjelta og Gwyneth Paltrow, og én av hennes kjoler var å se på Kylie Jenner, i amerikanske Vogue i høst.

Antrekkene hun presenterte i dag spilte på lag med 70-talls trenden vi har sett det siste året, og ga high five til kolleksjonene Alessandro Michele har skapt for Gucci. Som prikken over i’en var catwalken teppebelagt med persiske tepper.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

 

Les også: High-end magasinene backer Oslo Runway 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer