Oscar-goodiebagen er verdt nesten 1,5 millioner kroner – Dette innholder den

Reiser, skuddsikre dører og matchmaking.

Førstkommende søndag 9. februar står den årlige Oscar-utdelingen for tur. Det hele er ikke overraskende en utrolig påkostet affære, der stjernene går hjem med mer enn bare en statuett i gull – dersom de skulle være så heldige å vinne.

For goodiebagene er av det meget eksklusive slaget. I år anslås verdien på godsakene til nesten 1,5 millioner norske kroner.

Fox News kaller det rett og slett for «over the top swag-bags». Nettsiden kan melde om at det kun er de 25 som er nominert i kategoriene skuespill eller regi som får disse.

Goodiebagene inneholder nemlig seks luksusreiser, turer på spa og opplevelser, kosmetikk til en verdi av 230 000 kroner, skuddsikre dører, en vape i 24 karats gull, cannabis-infusert sjokoladesmaking for åtte personer, alkohol, matchmaking-tjenester og mye, mye mer.

Alt dette vil bli levert på stjernenes dør i forkant av eventet. I år vil Scarlett Johansson, Antonio Banderas, Adam Driver, Charlize Theron, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Laura Dern, Brad Pitt, Margot Robbie, og Leonardo DiCaprio være blant mottakerne.

Det er Los Angeles-baserte Distinctive Assets, et selskap som driver med produktplassering og markedsføring av kjendiser, som gjennom de siste 20 årene har stått bak disse overdådige goodiebagene.

Ifølge Forbes pleier i snitt kun én av de 25 nominerte å takke nei til goodiebagen. I fjor donerte Glenn Close, som på det tidspunktet var nominert for rollen sin i The Wife, sin til en veldedig organisasjon.

Les også: De beste antrekkene fra BAFTA-utdelingen