Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Olivier Rousteing åpner opp om ulykke
Foto: Victor Virgile/Gamma-Rapho via Getty

Balmain-designer Olivier Rousteing åpner opp om hemmelig ulykke

– Ikke helt sikker på hvorfor jeg var så skamfull.

Da Olivier Rousteing som 25-åring tok over som kreativ direktør i Balmain i 2011, gjorde han det franske motehuset raskt til et av verdens største it-luksusmerker. Med stjerner som Kim Kardashian som fanebærere av de nå ikoniske perlekjolene, ble hans ansettelse en stor suksess.

Det siste året har imidlertid vært ganske så tøft for moteskaperen, ifølge Dazed.

Nylig åpnet Olivier Rousteing opp om en dramatisk ulykke til sine 7 millioner følgere på Instagram.

– Jeg føler meg endelig klar til å dele dette. Jeg har skjult det altfor lenge og det er på tide at dere får vite det, skriver han i innlegget, som viser designeren med synlige brannskader iført bandasjer.

– For akkurat et år siden, eksploderte peisen i hjemmet mitt. Jeg våknet opp neste morgen på Paris Hôpital Saint Louis.

36-åringen skriver videre hvordan han gjorde alt for å holde den dramatiske historien skjult fra flest mulig. Det ved å skjule skadene sine med ansiktsmasker, skjerf, høyhalsede gensere og ringer på fotoshoots og intervjuer.

– For å være ærlig, er jeg ikke helt sikker på hvorfor jeg var så skamfull. Kanskje er det denne besettelsen med å være perfekt, som moten er så kjent for, og mine egne usikkerheter.

Responsen har vært overveldende, med over 23 000 kommentarer fra personligheter som Kim Kardashian, Donatella Versace, Cardi B og Cindy Crawford.

Olivier Rousteing forteller følgerne sine videre hvordan han jobbet både dag og natt for å glemme ulykken og skapte flere kolleksjoner.

– Jeg skjønte virkelig at sosiale mediers makt er å vise frem kun hva du ønsker. Det lar oss skape vår helt egen fortelling som unngår det vi ikke ønsker å se eller vise: Dette er vår nye verden.

Nylig inviterte Balmain-designeren til en forrykende visning i forbindelse med 10-årsjubileumet sitt ved roret i motehuset. Flere av 90-tallets største supermodeller som Naomi Campbell, Carla Bruni og Mila Jovovic gikk alle ned catwalken.

– Den nyeste visningen min handlet om å feire smertens helbredelse.

Dagen etter innlegget la designeren ut en film fra visningen, med modeller i bandasjekjoler.

– Jeg husker de lange samtalene med legen min, som jeg ikke kan få takket nok, og han sa til meg: Du vil bli bra igjen, det kommer til å bli bra. Jeg husker da de tok av meg alle bandasjene og det føltes som FRIHET.

Les også: Denne detaljen kostet henne 85 000 kroner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer