Ledende motemagasimagasin skryter av norsk skjønnhet

Norske Eline Lykke markerer seg i Harpers Bazaar.

I spalten «Watch this face» tar det ledende motemagasinet Harpers Bazaar, for seg modeller som utmerker seg med et vakkert ansikt.

Blant de mange flotte jentene, deriblant flere svensker og dansker, finner vi norske Eline Lykke.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Bilde via Instagram @ElineLykke

Den norske 20-åringen gikk blant annet for motehuset Alexander McQueen under visningen av vår/sommer 2018-kolleksjon i fjor høst – som viste modeller med større mangfold enn hva vi vanligvis ser på catwalken. Lykke var en av to modeller med mer kurver.

Harpers Bazaar skryter av Lykkes debut på catwalken, med sin naturlige skjønnhet og femininitet. De beskriver henne som sunn og med fine kurver, som ga visningen et positiv resultat.

Motemagasinet har gjort et intervju med den norske skjønnheten, hvor de prater om yoga, Lykkes beundring ovenfor supermodellen Kate Moss og hennes drømme-location for en photoshoot, skjønnhet og tips til unge modell-spirer.

På spørsmålet om hva hun råder unge jenter som drømmer om å gjøre karriere som modell, svarer Lykke til magasinet:

– Vær deg selv. Ikke la noen andre enn deg selv være ansvarlig for din lykke. Drikk mye vann (men ikke for mye). Bruk solkrem hver dag. Vær trygg og spill spørsmål. De fleste folk (inkludert andre modeller) er glad for å hjelpe. Vær alltid høflig og snill.

Videre avslører Lykke at hun ikke har noe bestemt treningsprogram (enda), men hun er glad i å løpe (dersom hun har en god sports-BH på, vel og merke), yoga og hjemmetrening som fokuserer på hele kroppen. Hun jobber med saken om å finne et bra treningssenter i London.

Og hvilke tre skjønnhetsprodukter er viktigst for Ålesunds-jenta?

– Hva som helst fra Clarins egentlig, men det viktigste er Clarins Beauty Flash Balm og fuktighetskremen Hydra-Essentiel. Et annet favorittprodukt er ansiktssprayen fra Mario Badescu.

Les hele intervjuet med den norske skjønnheten, Eline Lykke, på Harpers Bazaar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hovedbilde via Instagram @ElineLykke

Les også: Vogue skryter av norsk nisjebutikk