Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde av influenceren Bianca Ingrosso
Bilde via Instagram @biancaingrosso

Norsk oppkjøp av Bianga Ingrosso sitt sminkeimperie

Blir hovedeier.

Den svenske influenceren Bianca Ingrosso ble for alvoret kjent, også i Norge, via TV-serien Wahlgrens verden, som hadde premiere i 2016. Der følger man 25-åringen og hennes mor, artisten og skuespilleren Pernille Wahlgren.

Med en flying start via morens kjendisstatus, har hun etter hvert klart å bygge sin egen karriere som influencer med 1,1 millioner følgere. Ingrosso har i tillegg startet sitt eget sminkemerke Caia Cosmetics.

Nå kan E24 melde at det norske oppkjøpsfondet Verdane opp litt over 50 prosent av dette selskapet og blir med det hovedeier.

Ifølge den svenske avisen Dagens Industri skal kjøpssummen ligge på omtrent 200 millioner svenske kroner, tilsvarende 206 norske.

– Vi er veldig imponerte over hva Caia har fått til på så kort tid, både hva gjelder det sterke varemerket og kvaliteten på produktene. Gjennom å rasjonalisere bort mellommenn har de skapt et veldig konkurransedyktig tilbud til sine sluttkunder. Det er et utmerket selskapet for Verdane, sier partner Henrik Aspén i det norske oppkjøpsfondet til E24.

Les også: Kylie Jenner ikke lenger verdens best betalte influencer

Bianca Ingrosso sitt sminkemerke Caia Cosmetics sin nye parfyme Caia Senso
Caia Cosmtics nyeste parfyme, Caia Senso. Bilde via Instagram @caiacosmetics

Europeisk ekspandering i kortene

Dagens Industri kan melde at Ingrosso kommer til å sitte igjen med omtrent 60 millioner kroner fra salget.

Ifølge Seher hadde hun et overskudd i 2019 på 27,6 millioner kroner. Mye av dette kom fra Caia Cosmetics, i tillegg til at hun kan ta mellom 100 og 150 000 kroner per sponsede innlegg på Instagram, ifølge nettstedet.

Nå er planen at selskapet etter hvert skal ekspandere videre i Europa.

– Jeg er superfornøyd, men dette er jo bare starten på reisen. Sammen skal vi bygge Caia til en internasjonal suksess, og det er jo da de store verdiene skapes, skrev hun i en e-post til Dagens Industri som de siterer.

Tidligere i år ble det også kjent at den norske sminkeprofilen Evelina Karlsen ble en del av Caia Cosmetics, som en del av Bianca Ingrosso sitt team.

Les også: Rihanna gløder på poolparty med A$AP Rocky og Lil Nas X

Siste saker

Mest lest nå
Les mer