Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norsk 19-åring gikk for Hermès og Alexander McQueen

– Det at Jeenu dro til Paris uten noe særlig Portfolio, og klarte å booke noen av de tøffeste merkene er veldig stort.

Forrige uke fortalte Melk & Honning at den norske modellen Christoffer Fagerli hadde gjort comeback på catwalken. Etter nesten 10 år borte overrasket han nemlig med å gå Balenciaga sin visning som hadde temaet «Young dads in the park with their kids», sammen med sine tre barn. Det vites foreløpig ikke om Fagerli faktisk er tilbake i modellverdenen, eller om dette var en enkelthendelse.

Det står uansett flere unge, vakre menn klare til å ta over stafettpinnen etter mannen som en gang i tiden var kampanjemodell for Dior.

For bare i løpet av de siste dagene har nykommeren Jeenu Mahadevan gått visninger for GmBh, Hermès og Alexander McQueen. 

– Vi oppdaget han da han var 17 år, etter at vi så han på noen bilder for HaikW/. Jeg ventet ikke et sekund med å ta kontakt, forteller Alexander Norheim, modellekspert, fotograf og Team Models altmuligmann.

Han forteller at Oslo-gutten har flere ting ved seg som gjør han spesiell.

– Det er en god miks av personlighet, at han er flink og lett og jobbe med, en helt nydelig utstråling, samt en bra look som faktisk ikke har blitt sett i bransjen før.

Gjennom mange sesonger har Alexander McQueen sin kreative leder, Sarah Burton, valgt å holde presentasjoner i stedet for visninger av merkets herrelinje. Men nå har den britiske designeren valgt å la mennene entre catwalken igjen, i motebyen med stor M – Paris.

– Det at Jeenu dro til Paris uten noe særlig Portfolio, og klarte å booke noen av de tøffeste merkene er veldig stort. Alexander McQueen hadde ikke vist på en stund, så det å bli valgt ut til å gå for dem er utrolig, utrolig sterkt, sier Norheim.

Jeenu selv forteller til Melk & Honning at han har tatt alt av motegreier «ganske chill», og bare var nervøs helt i begynnelsen. 

Les også
M&H toppliste: Julepynt

– Første castingen jeg var på ever var skummel, etter det har alt blitt en vanesak nesten!

De siste ukene har alt gått i ett sett med mye løping fra casting til casting rundt om i hele Paris.

– Det har vært veldig stressende. Men når det kommer til showene i seg selv, så er ikke det så farlig siden man på en måte vet at man er flink nok allerede, siden de valgte deg. Jeg synes fashion week har vært ganske så cool å være med på!

Alexander McQueen – SS’18

GmbH – SS’18

Hermés – SS’18

Les også: Supermodell returnerer til Calvin Klein etter 37 år

Siste saker

Mest lest nå
Les mer