Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå kommer kultsminkemerket til Norge

Over 20 år etter lanseringen.

Nars Cosmetics er sminkemerket vi alltid har hamstret på ferie i utlandet eller bestilt over nett. Nå kommer kultmerket, kjent blant annet for sin «Orgasm Blush» og for sine mange kreative samarbeid med navn som Andy Warhol og nå sist Erdem, endelig til Norge. Det skjer allerede i september.

Nars’ Orgasm Blush er blant bestselgerne til det franske makeup-merket

Det franske sminkemerket ble grunnlagt for over tjue år siden av franske François Nars. Han studerte ved Carita Make-up School i Paris før han flyttet til New York i 1984 for å forfølge makeup-artist-drømmen. Der jobbet han med noen av verdens fremste designere og publikasjoner. Som mange før ham var han ikke fornøyd med hva han hadde å velge i av utstyr og makeup. I 1994 lanserte han derfor sin egen kolleksjon med 12 leppestifter på Barneys i New York. Siden gikk det slag i slag, og i dag tilbyr Nars en fullverdig makeup-linje – og også hudpleien Narsskin etter at merket ble kjøpt opp av japanske Shiseido i 2000.

Nars vil være tilgjengelig online via Kicks fra 14.september før de åpner sin første fysiske butikk i Kicks Steen & Strøm i Oslo 28.september.

Les også: Trodde du dette it-merket bare var en døgnflue?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer