Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fred Perry Oslo

Nå gjør denne Oslo-butikken store endringer

Vil føre alle merkets designersamarbeid og collabs.

Fred Perry-butikken i Prinsens gate gjør store endringer når butikken nå blir såkalt hybrid store mot den tidligere authentic store.

Det betyr at butikken i tillegg til å føre standardsortimentet til både ham og henne nå også tilbyr alle motemerkets designersamarbeid og collabs.

Fred Perry

Samarbeidet med Thames

Bakgrunnen for endringer er butikken strategiske plassering som en del av Promenaden sammen med andre internasjonale luksusbutikker og både norske og skandinaviske konsepter.

Det forteller Iselin Schøning-Kristiansen ved Ikonic Apparel som har blant annet Fred Perry i Norge i sin portefølje til Melk & Honning.

Endringen er allerede gjennomført. Det betyr at butikken fortløpende får inn samarbeid som blant annet Fred Perry x Raf Simons, men også samarbeidet med kunstkollektivet Art Comes First og den britiske kunstneren, designeren, skateboarderen og modellen Blondey McCoy bak Thames.

Allerede i butikk er samarbeidene med den britiske designeren Bella Freud, britiske Samantha McCoachs LeKilt og samarbeidet med Amy Winehouse Foundation i tillegg til motemerkets egen Reissues som baserer seg på plagg fra arkivene.

Alle bilder via Fred Perry

Les også: New York Times skryter av norske motebutikker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer