Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Modeller med radikal makeover

Nylig oppdatert11

Modellen Ruth Bell har blitt motebransjens androgyne favoritt etter at hun snauklippet seg for Alexander McQueens høstkampanje tidligere i år. Da håret gikk ut kom jobbene inn, og nå er hun blant annet å se i Saint Laurents seneste kampanjer. Via Burberrys snapchat avslørte også merket at Bell er booket for merkets kommende vårkampanje, skutt av Mario Testino.

19-åringen er ikke alene om radikale forandringer, og ofte kan det være nødvendig for å løfte karrieren til nye nivåer. Her er et knippe andre modeller som har høynet karrieren etter hårforandringer.

Devon Windsor
Nylig oppdatert12

Devon gikk fra mørk blond til Platina, og karrieren skjøt i været. Nå er hun Victoria’s Secret modell, kampanjemodell for Max Mara og Sephora – og går nesten alt av visninger.

 

Edie Campbell  

Nylig oppdatert14
Edie entret moteverdenen med lange mellombrune lokker i 2011, men det var først da hun skaffet en kort biker-babe frisyre i 2013 at karrieren tok av. Dette året har hun vært kampanjemodell for H&M, Calvin Klein, Boss, Sandro og Tiffany&co.

 

Anja Rubik

Nylig oppdatert15

Anja Rubik var en av bransjens mest populære modeller på midten av 2000-tallet. Da håret ble oppdatert i 2008 hevet hun statusen sin flere hakk, og er fremdeles like populær som da hun startet. I år har hun frontet Marc Jacobs, IRO og Furlas kampanjer.

 

Mica Arganaraz

Nylig oppdatert17

Mica har allerede gått visninger i to sesonger, og vært blant de mest brukte modellene på catwalken. Tidligere i år klippet hun en tomboy-frisyre, med IT-status som resultat. I år har hun vært kampanjemodell for Dior, Givenchy, Zara, Sandro og Coach.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer