Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Yasmine San Miguel
Foto: Instagram/ @yasminesanmiguel

Mitt skjønnhetsunivers: Yasmine San Miguel

– Husk å snakke pent til deg selv.

Hvem er du? 

– Jeg heter Diana Yasmine San Miguel og er 24 år gammel. Jeg jobber som modell og med digital markedsføring. Også har jeg gitt ut podcast – Dagen derpå med Sania og Yasmine. Dette er et format som jeg ser frem til å utforske mer! Jeg har et sterkt behov for å uttrykke meg og det har gitt meg mye å sette ord på følelsene mine. Tidligere har jeg vært redd for å skille meg ut, men nå ønsker jeg ikke noe annet enn å bare være Yasmine.

– Det siste året har jeg også vært med på flere fashion weeks og kost meg mye med å planlegge antrekk og så videre. Jeg elsker å kombinere forskjellige stiler og tekstiler, og jeg har funnet så mye glede i second hand.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg betyr selvtillit og utstråling. Selvtillit er noe man må pleie og jobbe med. Utstråling kommer ved å ha det bra med seg selv, snakke pent til seg selv og stole på at man er bra nok. Derfor har det vært viktig for meg å omgi meg med mennesker som gir meg god energi og som ønsker seg selv og de rundt seg vel. Jeg er veldig bevisst på hva jeg tar inn, for det er også det jeg gir ut.

– Skjønnhet kommer innenfra – det er en kunst å være i harmoni med seg selv!

For Yasmine handler skjønnhet om utstråling og selvtillit. Foto: Instagram/ @yasminesanmiguel

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg elsker hudpleie, men har det ofte litt travelt. Man kommer langt med en god fuktighetskrem! Ellers er jeg er helt besatt av produktene fra Avène. 

Les også
Cara Delevingne åpner opp om skam rundt sin egen seksualitet i oppveksten

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor? 

– For tre år siden hadde listen vært lang, men jeg bruker mye mindre sminke nå enn hva jeg tidligere har gjort. Jeg ønsker at det skal gå fort og vil bruke minst mulig tid foran speilet. 

– Her er tre produkter jeg elsker:

  • High Coverage Luminous Concealer fra Yves Rocher. Denne har høy dekkevne, for rask korrigering til en hyggelig pris.
  • Macstack Mascara fra MAC. Denne funker så bra på mine vipper og holder hele dagen.
  • Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush i fargen Summertime Wine. En lett, kremet blush som smelter inn i huden og gir frisk glød. Denne har jeg alltid med meg i vesken!

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Origins Drink Up Intensive Overnight Mask.

– Denne passer til alle hudtyper, kjønn og aldre.

Yasmine sitt «holy grail»-produkt er Origins sin Drink Up Intensive Overnight Mask. Foto: Instagram/ @yasminesanmiguel

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg har ingen signaturparfyme, da jeg elsker parfyme og liker å utforske forskjellige. Og jeg går aldri ut før jeg har sprayet meg med en duft. 

– Jeg liker å bruke en lett parfyme på dagen, som Korres Aegean Bronze Edp, og en litt tyngre på kvelden, som Tom Ford Bitter Peach. Denne er helt amazing!

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Mitt beste skjønnhetstips må nok være søvn og godt kosthold. Jeg vil også nevne de små samtalene du har med deg selv i løpet av en dag. Husk å snakke pent til deg selv. For meg er det ekstremt viktig å være litt i eget hode og høre min egen stemme. Vi er omringet av mennesker hele tiden og man kan fort miste seg selv i det hele.

Les også
Se bildene fra Melk & Honnings kåring av mote-Norges mektigste

– Egentid er alfa og omega hvis man skal trives i eget skinn, sier Yasmine San Miguel.  

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Det rareste jeg har gjort er å prøve å bli blond. Dette var en lang prosess som aldri ble bra og som tok fullstendig knekken på håret mitt. Jeg har tykt krøllete hår, som trenger masse fukt og pleie – ikke bleking! 

– Jeg rettet også ut håret mitt fra jeg gikk i syvendeklasse og helt frem til jeg var 22 år, kun fordi jeg hadde et ønske om å passe inn og ikke skille meg ut. I dag føler jeg meg naken om jeg retter ut håret mitt. Krøllene mine er en del av meg og jeg har lært å elske de. Det har vært en prosess å lære å elske meg selv slik jeg er, men jeg har også fått det mye bedre med meg selv. 

– Plutselig hadde jeg masse tid og energi til overs!

Det rareste Yasmine har gjort med utseendet er å bleke håret. Foto: Instagram/ @yasminesanmiguel

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg forholder meg veldig lite til det. Da pandemien først slo til, gjorde jeg et oppgjør med meg selv og flyttet hjem for en stund. Jeg var nødt til å ta tak i egen psykisk helse og finne ut hvem jeg er. Jeg avfulgte mange profiler, men også mennesker som ikke ga meg god energi. Det var også da jeg lærte å bli mer glad i meg selv slik jeg er. Jeg lærte også å trives i eget selskap, noe som var veldig vanskelig for meg før. Når ting blir litt for overfladisk og uekte er det viktig å distansere seg. 

Les også
Min ønskeliste: 3 fashionistaer om hva de håper å få til jul

– Tidligere har jeg hatt feil oppfatning av hva som er viktig. Jeg prøvde å gjøre alle rundt meg tilfreds og fornøyd, men det resulterte i at jeg aldri følte at jeg var bra nok eller gjorde noe godt nok. Å lære å elske seg selv er noe man må jobbe med gjennom et helt liv, men jeg tror at hvis man endrer tankegangen sin fra «hvordan kan jeg være det beste mennesket for de rundt meg» til «hvordan kan jeg være det beste mennesket for meg selv» så kommer førstnevnte av seg selv. 

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Aleksandra Marie Høye

Siste saker

Mest lest nå
Les mer