Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Victoria Nadine
(Foto: Instagram @victorianadine)

Mitt skjønnhetsunivers: Victoria Nadine

– Jeg skulle ønske det var mye mer rom for å se annerledes ut.

Hvem er du? 

– Jeg er Victoria Nadine. Jeg er 22 år gammel og lever av musikk. Med andre ord så er jeg artist hehe. 

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg har mange betydninger, men én av tingene er når mennesker embracer sitt eget utseende akkurat som de er, uansett hva.

– Det er noe veldig vakkert med det og jeg blir veldig inspirert av det, sier Victoria Nadine.

For Victoria har skjønnhet flere betydninger (Foto: Instagram @victorianadine)

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg er i en fase hvor jeg prøver å finne de riktige produktene for min hud, men jeg tror jeg har funnet den beste kombinasjonen av produkter nå!

– Om morgenen bruker jeg en rens fra Cerave, etterfulgt av en Vitamin C Glow Toner fra Dr Greve. Så bruker jeg Paula’s Choice Liquid Exfoliant og til slutt en fuktighetskrem fra Cerave. På kvelden bytter jeg ut toneren med Ole Henriksens Dark Spot Toner og Paula’s Choice-produktet byttes ut med Niacinamide fra The Ordinary. 

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Mine topp tre sminkeprodukter må bli Maybelline Instant Eraser Concealer, bronzer fra CAIA i fargen Gold Coast og Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Tint Foundation. Jeg elsker alle disse av samme grunn, og det er at de legger seg så fint på huden og gir en naturlig look.

– And I’m all for that!

Victoria sine favorittprodukter legger seg fint på huden og ser naturlig ut (Foto: Instagram @victorianadine)

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Ah, det er garantert noe «viktig» jeg glemmer nå. Men uansett hva jeg glemmer, så er Niacinamide 10% + Zinc 1% fra The Ordinary noe jeg mener alle bør prøve!

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Hva er din signaturparfyme?

– Det er helt klart Jimmy Choo ‘I want Choo‘. Elsker den!

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Mitt beste skjønnhetstips er å drikke nok vann, smile masse og bruke solkrem.

– Ups, det var visst tre, men de kommer man langt med.

Victoria sine beste skjønnhetstips er å drikke nok vann, smile masse og bruke solkrem (Foto: Instagram @victorianadine)

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Det må være å nappe bryna kjempetynne en periode da jeg var 15 år. Det er en trend jeg kunne vært foruten, fordi det på ingen måte passet mitt fjes.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg forholder meg til det ved at jeg prøver å ikke la det påvirke meg hver dag. Jeg synes også dagens skjønnhetsideal i mange tilfeller er uoppnåelig. Det er synd at spesielt unge føler at de må se ut som noen eller noe som – i de fleste tilfeller – ikke kan oppnås uten inngrep.

– Jeg skulle ønske det var mye mer rom for å se annerledes ut, ettersom at ingen mennesker er like. Det er rart at det ikke allerede er sånn. Og at det var mer fokus på indre skjønnhet. Det hadde vært så fint det.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Øyunn Krogh

Siste saker

Mest lest nå
Les mer