Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Øyunn Krogh
(Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Mitt skjønnhetsunivers: Øyunn Krogh

– For meg er skjønnhet levende.

Hvem er du? 

– Jeg heter Øyunn Krogh, er 26 år, og føler jeg fremdeles befinner meg et sted mellom jente og dame. Jeg kommer fra Ås, like utenfor Oslo, men nå bor jeg på Grønland sammen med kjæresten min og to venner. Så er jeg utdannet prosjektleder, men synes det var utrolig kjedelig, så jeg begynte aldri å jobbe som det.

– Nå jobber jeg med tv, sosiale medier og event, som jeg trives veldig godt med! 

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg er skjønnet levende. I det ene øyeblikket er noe ufint eller stygt, mens i det andre øyeblikket finner du akkurat det samme utrolig vakkert. 

For Øyunn Krogh er skjønnhet noe levende (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg renser huden min morgen og kveld, med en oljerens og en skumrens. Deretter bruker jeg øyekrem, serum og dag/nattkrem. Enkelt og greit.

– Favorittmerket mitt for tiden er Origins. Så nå er hele rutinen derifra, sier Øyunn Krogh.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– All sminken min er fra Artdeco, og mine tre favoritter er: 

Clear Lash & Brow Gelé: Den får øyenbrynene til å sitte som støpt hele dagen. Ultra Fine Brow Liner (saddle): Dette er den brow lineren som er best på å få brynene til å se naturlig fyldige ut. Mineral Lip Styler (nr 18): Den er myk og former seg perfekt etter leppekanten.

Øyunn forteller at favorittmerket hennes akkurat nå er Origins (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Helt klart Clear Lash & Brow Gelé fra Artdeco. Jeg har aldri sverget så hardt til et produkt før! Den sitter hele dagen, gjennom både en hard treningsøkt eller en svømmetur, og blir verken flakete eller misfarget. 

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Hva er din signaturparfyme?

– Det er «det grønne eplet» fra DKNY, som heter Be Delicious Eau de Parfum. Jeg tror det startet med at mamma kjøpte den på taxfree en gang da jeg var liten.

– Så elsket jeg den så mye at den etterhvert ble min.  

Clear Lash & Brow Gelé fra Artdeco er Øyunn sitt «holy grail»-produkt (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Ta vare på huden din. Og ikke ta solarium! 

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har gjort utrolig mye rart. Jeg er yngst av fire søsken, så foreldrene mine hadde gitt litt opp og ga meg veldig frie tøyler når det kom til eget utseende. 

– Så jeg har hatt alle mulige hårfarger og frisyrer, tatoveringer i hytt og pine og piercing i både nesa og navelen. Det rareste er likevel hvor mye sol jeg tok over en alt for lang periode.

– Jeg var brun året rundt i nesten fem år, sier Øyunn Krogh.

Øyunn sitt beste skjønnhetstips er å ta vare på huden din og ikke ta solarium (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg, som veldig mange, har et anstrengt forhold til dagens skjønnhetsideal. Jeg er ikke fan. Men jeg forsøker å minne meg selv på hva jeg innerst inne synes er vakkert, og heller strebe etter disse øyeblikkene og følelsene. 

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Amie Therese Hagen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer