Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Malin Nesvoll
Foto: Instagram @malin.nesvoll

Mitt skjønnhetsunivers: Influencer Malin Nesvoll

– Jeg elsker hudpleie og tester ut masse nye produkter hele tiden.

Hvem er du?

– Jeg heter Malin Nesvoll og jeg jobber som influencer. Bioen min på Instagram forklarer det enkelt og greit; Tilbakelent kroppspositivist, kreativ krabbe og gladlaks med tidvis littegranne skjør psyke. Der har du meg!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg finnes i alt mulig. I naturen, i musikk, gjennom farger og ulike utrykk, i litteratur, i det såkalt «vakre», men også i det rå, ville og upolerte. Skjønnhet – særlig det gjennom estetikk og farger gir meg MASSE glede og energi.

For Malin Nesvoll finnes skjønnhet i alt mulig. Foto: Instagram @malin.nesvoll

Hvilke produkter finner man i hudpleierutinen din?

– Jeg elsker hudpleie og tester ut masse nye produkter hele tiden, så jeg lander liksom aldri helt på hva som er min faste hudpleierutine. Jeg liker å holde det enkelt, med ikke alt for mange produkter, men gjerne et renseskum som fjerner all sminke i ett som MIN sitt Refreshing Cleansing Foam, en fuktighetsgivende og balanserende toner som Klairs Facial Preparation Facial Toner. Serum varierer MYE, men akkurat nå bruker jeg ofte Ole Henriksen sitt Glow Cycle Retin-Alt Power Serum og avslutter med en tilfeldig fuktighetskrem.  

– Nå når jeg skriver dette merker jeg jo at det kanskje ikke høres ut som den enkleste rutinen for hvermansen.

– Men for en kremnørd som meg er det ganske lavterskel med tanke på HVOR mye som finnes der ute! 

Fortell oss om tre favoritt-sminkeprodukter. Hvorfor digger du dem?

– Nå som det er sommer liker jeg en lett og glødende sminkelook, og da har jeg tre digge produkter som fikser den biffen. Først Ole Henriksens sitt Vitamin C Serum, som gir masse glød og klarner huden. Deretter Lumene sin CC Cream, som den perfekte basen med akkurat passe dekk og glød. Og til slutt for litt farge og glød i kinna smeller jeg på litt RMS Beauty Creme Highligter i fargen Amethyst Rose

Malin Nesvoll elsker hudpleie og tester ofte ut nye produkter. Foto: Instagram @malin.nesvoll

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde ha?

– Jeg er svak for face mist, og har vært det i årevis. Jeg må ha mist som siste steg i enhver hudpleierutine, etter jeg har lagt sminken, men også gjennom dagen. Det holder huden fuktig, glødende og frisk! En gjenganger er Caudalie sin Beauty Elixir. Ikke bare gjør den jobben sin – den lukter friskt av mynte og furu.

– En skikkelig oppkvikker rett i fleisen! 

Hva er din signaturparfyme?

– Åh, det er verdens beste duft fra Zarkoperfume, som heter Inception. Jeg klarer bare å beskrive den som en kald, våt og tåkete nordisk skog. Det lukter jeg!

Hit oss med ditt beste skjønnhetstips:

– Hvis du vil ha den laminerte bryns-looken som er så trendy, så har jeg funnet ut et billig og bra triks for å få til det uten å faktisk laminere bryna, og som til og med er vanntett! Hihi. Kjøp deg en pakke med maskarabørster på Visage eller på nett og en tube med Schwarzkopf got2b Glued Gel. Gre en liten mengde av det gjennom bryna. Da sitter de der resten av dagen og ser dritfine ut!

– Og med den tuben der skal jeg love deg at du har lekkerbiskenbryn helt til geléen går ut på dato. Trust me!

Inception fra Zarkoperfume er Malin sin signaturparfyme. Foto: Instagram @malin.nesvoll

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseendet?

– Jeg farget håret grønt på hodet, bryna, under armene og tissen samtidig! Veldig gøy og stilig, og litt rart.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg prøver å ikke la det påvirke meg så mye – men uansett hvor hardt jeg prøver, gjør det jo det likevel. Så det beste jeg gjør for meg sjæl er å sørge for å kuratere min egen feed i sosiale medier og kun følge de kontoene som får meg til å føle meg bra akkurat sånn jeg er.

– Det er en salig blanding av alle type mennesker med ulikt uttrykk, bakgrunn, identiteter, kultur, størrelser osv. Ikke liksom låse meg til ett ideal, men se skjønnheten i det ulike, sier Malin Nesvoll.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Tinashe Williamson

Siste saker

Mest lest nå
Les mer