Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bli bedre kjent med transmodellen Ceval Omar i Mitt skjønnhetsunivers
Bli bedre kjent med transmodellen Ceval Omar i Mitt skjønnhetsunivers

Mitt skjønnhetsunivers: Ceval Omar

– Jeg trodde at dersom jeg så ut som alle andre ville jeg også bli sett på som pen.

Den norsksomaliske transmodellen Ceval Omar har fått en hel verden til å snakke. Vi tok en prat med henne om hudpleierutiner, favorittprodukter og det vanskelige skjønnhetsidealet.

Hva legger du i skjønnhet?

Beauty is skin deep. For meg handler skjønnhet om mye mer enn hvordan en person ser ut. Det jeg synes er vakkert er sterke personer som er omtenksomme, smarte, selvsikre og morsomme. Self-love er også vakkert – at energien du har får alle rundt til deg å føle seg bedre.

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?

– Facemist med rose water, lip balm og kanskje litt mørkt pudder – og maskara.

https://www.instagram.com/p/BsyFvH2gOMo/

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg er opptatt av å beskytte huden og samtidig tilføre godt med fuktighet. Om vinteren bruker jeg produkter med glykolsyre for å preppe huden til sommeren.

Hvilke sminkeprodukter digger du mest og hvorfor?

– Jeg elsker å leke meg med sminke, men jeg har mine faste favoritter som jeg aldri går bort fra. Pressed Base Foundation fra Glo Minerals mikser jeg i flere farger som Tawny, Chestnut og Cocoa

View this post on Instagram

Wet

A post shared by Ceval (@ceval) on

Hva er dine beste tips for å holde huden ung?

– SPF! Det er mitt aller beste tips for fresh hud. I tillegg er det viktig å finne en rutine som passer for deg. Både det du føler at du har tid til og interesse for og det som passer til huden din.

Hva er din signaturparfyme og hva liker du med den?

–Jeg liker en mix mellom spicy og søte parfymer, men ikke noe sterkt og dominerende. Mer soft, seductive, sensuelt og naturlig. Akkurat nå bruker jeg Lancômes Tresor La Nuit. Den er elegant og sensuell – parfymens femme fatale. Hehe.

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

Daily Hydration fuktighetsserum.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Det at jeg trodde at dersom jeg så ut som alle andre ville jeg også bli sett på som pen. Jeg prøvde bleach når jeg var rundt 14 år. Det gjorde så vondt, og jeg har aldri følt meg så stygg som på den tiden. Siden har jeg bygget opp en ustoppelig selvtillit og selvfølelse.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg velger å ikke gjøre det. Det kan være vanskelig til tider når det blir pushet på deg fra alle vinkler. Men jeg velger heller å se skjønnhet i mennesker og i personligheten deres. Det handler om å respektere og å sette pris på at man ikke ser ut som alle andre og elske seg selv for det.

https://www.instagram.com/p/BqQAhOlg0Lb/

Alle bilder via @ceval

Les også: Se Naomi Campbell i hennes første skjønnhetskampanje noensinne

Siste saker

Mest lest nå
Les mer