Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Processed with VSCO with e5 preset

Mitt skjønnhetsunivers: Camilla Pihl

– Jeg er litt sånn som liker å teste ut forskjellige ting, så det som oppleves som helt normalt for meg er kanskje litt ekstremt for andre.

Vi har snakket med blogger, modell, designer og hudpleie-gründer Camilla Pihl om hennes tanker omkring dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere.

Hva legger du i skjønnhet?
– Når jeg hører ordet tenker jeg på ting jeg synes er vakkert. Ordet skjønnhet kan ha mange forskjellige betydninger og tolkninger og det vil nok bety helt forskjellige ting fra person til person. Selv finner jeg skjønnet i alt fra kunst, musikk, natur, vakre mennesker og  personlige relasjoner.

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?
– Tar kaldt vann i ansiktet og smører meg inn med serum, dagkrem og øyekrem fra min egen Skin Camilla Pihl hudpleieserie. Concealer under øynene, en lett foundation på huden før jeg grer øyenbrynene på plass med en klar øyenbrynsgele, maskara på de øverste vippene, highlighter og litt blush i kinnet, en kjapp tannpuss. Og jeg er klar! – Og ja, jeg klarer alt det på 5 minutter.

Skin Camilla Pihl Serum/Skin Camilla Pihl Anti-Age Eye Cream. Foto: Camilla Pihl

Hvilke produkter inngår i din hudpleie-rutine?
– Etter aldri helt å ha funnet en hudpleieserie  jeg elsket bestemte jeg meg for noen år siden å lage min egen hudpleieserie. Skin Camilla Pihl ble lansert tidligere i høst og inneholder alle hudpleieprodukter som jeg elsker og bruker hver eneste dag. Jeg ville lage kvalitetsprodukter til en god pris, noe jeg klarte! Jeg blir helt rørt av de fantastiske tilbakemeldingen jeg får fra fornøyde kunder. Så gøy!!!

Les også
9 barer i Oslo du kanskje ikke har vært innom enda

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest og hvorfor?
– Jeg elsker highlighter da det gir glow til anisket og favorittene er fra Glossier og RMS. Jeg er avhengig av en god concealer og elsker Sisley Phyto cernes Eclat. Dyr, men superbra! Akkurat nå bruker jeg en foundation fra La Mer som jeg elsker. Maskara må jeg ha ,og  jeg sverger til Max factor False Lash effect. Også må jeg ha en klar øyenbrynsgele for å holde bryna på plass.

Phyto cernes Eclat concealer fra Sisley/ Falsh Lash Effect fra Max Facor/The Soft Fluid Foundation fra La Mer/ Heloscope Higlighter fra Glossier. Foto: Produsentene.

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?
– Gode hudpleieprodukter og rutiner i hverdagen. Rense huden morgen og kveld og gi den fukt og næring. Ikke slurv med øyekremen og bruk produkter med solfaktor året rundt. Også elsker jeg hjemmespa med mine egne Skin camlla Pihl-masker. Jeg unner meg også noe gode behandlinger i løpet av året og liker da å ta laser eller en litt sterk peeling. Også er det viktig med hva du putter inn av næring i kroppen og!

Hva er din signaturparfyme og hva liker du med den?
– Jeg er litt sånn som forelsker meg i nye dufter hele tiden. Akkurat nå elsker jeg Mon Guerlain. Også er jeg helt besatt av en parfyme jeg fant på verdens mest fantastiske sted i Marais i Paris. Den kommer fra Buly 1803 og heter Eau triple Tbereuse Du Mexique.  Den er helt magisk god!!

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?
– En god higlighter gjør underverker på ett trøtt og sliten ansikt. Glossier sin Haloscope er fin! Og SKIN Camilla Pihl 24K Gold Eye Pads. En tryllestav for trøtte og hovne øyne og mørke ringer.

Skin Camilla Pihl Eye Patches. Foto: Camilla Pihl

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?
– Hmm, jeg er litt sånn som liker å teste ut forskjellige ting, så det som oppleves som helt normalt for meg er kanskje litt ekstremt for andre. Ikke nødvendigvis for utseende, mer for å føle meg vel i kropp og sinn. Jeg har testet alt fra fasting til akupunktur til laser til vampyrbehandling, magemassasje, krystall healing and the list goes on.

Les også
5 kjappe motenyheter

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 
– Med alderen så kjenner jeg at det kommer en ekstremt stor trygghet som jeg setter utrolig stor pris på. Jeg er ikke lenger så opptatt av hva andre måtte mene og synes og det kjennes utrolig godt! Jeg gjør det som kjennes bra ut for meg, men det er klart man har dager hvor man ikke føler seg på topp. Og dager hvor man ikke har lyst til å bli tatt bilde av eller være synlig. Det er livet det tenker jeg. Kan ikke alltid være på topp!

Hovedbilde: Camilla Pihl

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Anette Hovland

Siste saker

Mest lest nå
Les mer