Mitt skjønnhetsunivers: Anette Hovland

– Jeg forholder meg egentlig lite til ordet skjønnhetsideal, og mener det er litt merkelig når alle er så ulike fra før.

Vi har tatt en prat med blogger Anette Hovland om hva hun tenker om dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere. 

Hva legger du i skjønnhet?
– Selvtillit og personlighet, skjønnhet for meg kommer i hovedsak innenfra – det handler ikke bare om pene ansikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?
– Jeg kan rekke overaskende mye på fem minutter altså! Men først og fremst vasker jeg ansiktet, slenger på litt fuktighetskrem, litt lett solpudder for å i det minste se litt semi levende ut, fikser bryn og en liten dusj med en god face mist! Klar, ferdig, gå.

Ansiktsmaske fra Origins – Out of Trouble, Serum fra Swiss Clinic – Penta Technology, ansiktsrens fra Kiehls – Ultra Facial Oil-free Gel Cream, ansiktskrem fra Kiehls – Super Multi-Corrective Cream.

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?
– Dette er de produktene jeg sverger til mest akkurat nå:

  • Ultra facial oil-free cleanser fra Kiehl’s
  • Ansikts serum fra Swiss clinic, penta technology serien.
  • Fuktighetskrem fra Kiehl’s (super multi-corrective cream)
  • Origins out of trouble ansiktsmaske.

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest og hvorfor? 

  • Dose of colors sin liquid lipstick er de beste jeg har prøvd, favoritt fargen min er Bare with me.
  • Too faced sitt Chocolate Soleil for en fin glød, også lukter det digg sjokolade.
  • Make up forever sin ultra HD foundation stick, denne lille saken er et mirakel. Jeg klarer ikke å finne en foundation jeg liker bedre enn denne, selv om den koster skjorta er det faktisk verdt det.
  • Nars creamy concealer, hele verdens favoritt- også min, god dekkevne og perfekt konsistens. Prøv den!
  • Anastasia Beverly Hills sin brow wiz, det finnes ikke bedre produkt for bryna!
Dose of Colors lipgloss – Bare With Me/ Anastasia Beverly Hills – Brow Wiz /Too Faced solpudder – chocolate soleil/Nars – Creamy Conceler/Make Up Forever – Ultra HD Foundation Stick.

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?
– Solfaktor er viktig, med stor og fet understrek! Ellers er en god maske til ansiktet et must, men kanskje mest for at jeg føler meg en million ganger freshere etterpå. Lenge leve goodfeel.

Hva er din signaturparfyme og hva liker du med den?
– Det må bli Mojave Ghost fra Byredo, det er en duft jeg aldri blir lei av. Det jeg elsker mest med parfymene fra Byredo er at duftene kan forandre seg fra person til person, en perfekt parfyme du til og med kan dele med kjæresten din- for den kommer til å lukte noe helt annet på han enn den gjør på deg!

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?
– Den er vanskelig! Men det må vel bli Lip Balm fra Cosmica, den er det eneste som funker på tørre lepper og har vært min trofaste følgesvenn hver dag siden jeg fikk den anbefalt av en venninne!

Cosmica Lip Balm /Byredo – Mojave Ghost

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?
– Du husker når Rihanna hadde brannbil-rødt hår? Vel, det skulle jeg også ha! Også farget jeg det sort litt etterpå.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?
– Jeg forholder meg egentlig lite til ordet skjønnhetsideal, og mener det er litt merkelig når alle er så ulike fra før. Jeg vet hva jeg synes er pent, og du synes kanskje noe helt annet er pent igjen. Folk er folk, og vi er forskjellige heldigvis – hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle så helt like ut, uten noe plass til å være annerledes, nei takk altså. Men til tross for at jeg har vokst med meg selv, klart å akseptere den jeg er og vite at jeg er god nok akkurat som jeg er, kjemper jeg fortsatt noen kamper jeg også, med denne styggen på ryggen som prøver å fortelle meg det motsatte.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Kristine Ullebø

Artikkelen fortsetter under annonsen