Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mente Gigi Hadid ikke var tynn nok

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Å kaste skam på andres kropper burde vært ulovlig for lenge siden. Ashley Graham er en av de som sier ifra om uretten og både California og Frankrike forbyr sykelig tynne modeller.

I fjor fikk Gigi Hadid endelig oppfylle drømmen om å gå for Victoria’s Secret, da hun tidligere tydeligvis hadde får «dårlig kropp». Mens hun nå for tiden er i nærmest alle kampanjer har 21-åringen ikke alltid vært like etterspurt.

Les også: Demi Lovato: – Kim Kardashian forandret hvordan jeg så på kroppen min

Da Hadid gikk for Tommy Hilfiger under høstvisningen 2015, fikk hun en diger poncho tredd over hodet. Stilig var den forsåvidt og en kan jo alltids tenke at NOEN jo i det minste måtte ha den på, men valget var visstnok ikke helt tilfeldig. Ifølge Hilfiger hadde den unge modellen nemlig ikke rett figur for mindre dekkende tøy.

– Vår casting director sa: «Hun passer ikke helt fordi hun ikke er like høy som de andre jentene – og ikke like tynn», forteller han til Yahoo Style.

At det amerikanske merket hatet på kroppen har derimot ikke stoppet Hadid fra videre samarbeid, da hun til og med har fått designe sin egen kolleksjon. Merkets meninger har også endret seg med tiden:

Simply gorgeous. Because a fall wardrobe shouldn't stop at outerwear.

Et bilde publisert av Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)Se også: Gigi og Kendall er… deformerte?

Les også
Pizza og sushi er overalt på Instagram - hva er greia?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer