Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Melk & Honning presenterer norsk mote 2021
Foto: Ignat Wiig

Melk & Honning presenterer: norsk mote 2021

Norsk mote står i fokus når du nå kan bli bedre kjent med disse seks merkene og designerne.

Det har vært og er et annerledes år. Koronapandemien har gjort at motevisninger og moteuker over hele verden er blitt utsatt og avlyst.

Det er viktigere enn noensinne å fremme og støtte norsk mote nå opp mot «den nye normalen» og det som for mange er en usikker fremtid.

Derfor vil Melk & Honning sette fokus på norsk mote. Over to uker presenterer vi seks norske designere og merker som vi mener er blant landets mest interessante – og som vi har troen på fremover.

Her er både etablerte, velkjente navn i den norske moteverdenen med internasjonal suksess. Men også mindre up and coming norske merker.

Annenhver dag de to neste ukene, fra og med torsdag 18. februar, vil vi presentere en ny designer eller merke. Slik kan du kan bli bedre kjent både med merkevaren, men også med menneskene bak. Det mener vi er minst like viktig. For i en tid der så og si alt foregår og vil foregå dels digitalt blir det som skjer i kulissene også av stor betydning. Mot en ny normal må merkene og designerne tilpasse seg en hverdag som mest sannsynlig vil se helt annerledes ut enn tidligere. Hva tenker de om det? Hvor går veien videre? Hvordan startet egentlig det hele? Hvor viktig er det norske motemarkedet kontra det internasjonale? Og hvem er egentlig menneskene bak merket? Hvordan jobber de? Og hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for de? Det er bare noe av det vi spør om når Melk & Honning nå setter fokus på og presenterer norsk mote 2021.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer