Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Melania Trump har pyntet Det hvite hus til jul

Melania Trump har pyntet Det hvite hus til jul – nå ler hele internett

Er det blodige tamponger? En bilvask? Eller en scene fra «Handmaid’s Tale»?

Tradisjon tro er det USAs førstedame som velger ut juledekorasjonene som skal pryde Det hvite hus. Melania Trump var selv ikke til stede under presentasjonen, men publiserte en video på Twitter der hun går gjennom skogen av røde juletrær i østfløyen.

Det har selvsagt gått viralt på sosiale medier, som sammenligner den noe utradisjonelle julepynten med alt fra blodige tamponger til en bilvask. Andre mener det ser mer ut som en scene hentet fra tv-serien «Handmaid’s Tale» eller kultfilmen «The Shining».

Det er østfløyen av Det hvite hus som er pyntet med de blodrøde juletrærne – 29 av de for å være presis samt 14.000 andre røde ornamenter. Pynten i resten av presidentbolig skal være av det mer tradisjonelle slaget. Den røde fargen skal være symbolsk for de røde stripene i det offisielle emblemet til USAs president som igjen skal symbolisere tapperhet og mot.

Også i fjor fikk Melania Trump gjennomgå for sine valg av juledekorasjoner i Det hvite hus da med en skog av hvite plantefigurer. Det mente noen så ut som om karakteren Voldemort fra «Harry Potter»-filmene hadde vendt tilbake.

Les også: Memes var det som påvirket motebildet mest i 2018

Siste saker

Mest lest nå
Les mer