Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mardou & Dean viste sin nye kolleksjon i Paris – Se eksklusive bilder her

Bilde fra Mardou & Dean sin nyeste kolleksjon som ble vist fram i et showroom i Paris

Under moteuken i Paris i forrige uke viste Mardou & Dean frem sin nyeste kolleksjon i et showroom i Paris. 

Melk & Honning har fått eksklusive bilder signert Arnaud Lafeuillade, Yulya Shadrinsky, Lillie Elger og Victor Nicolai, og snakket med designeren Ingrid Bredholt.

– Jeg prøver alltid å gjenskape en opplevelse eller en følelse jeg har. De første nøkkelplaggene er alltid ganske klare; kombinasjonen av to tekstiler eller relasjonen mellom former. Jeg ønsket med denne kolleksjonen å jobbe med heavy, rå materialer som sauepels og tykk ull, mot tekniske produserte materialer som silken i en fallskjerm og tykk gjennomsiktig plastikk. I tillegg er det en gjennomgående tanke om det å skape kolleksjonene ut fra individer som hører sammen. Jeg vil at vi skal bli sterkere i forhold til vår egen individualitet, og velge vekk det som allerede er valgt av andre. 

– Deler av designprosessen og tankene bak må forbli ustrukturert og udefinert. Jeg kan ikke sette ord på det endelige resultatet eller den første inspirasjonen. Jeg kan kun tenke helt teknisk når det gjelder dette, med ord føler jeg alt det magiske blir borte.

Det er i Paris det skjer, som en eldre mann på gaten i Paris fortalte meg: Paris er motens opprinnelsessted, det er her alt begynte! Å vise i Paris har alltid vært målet, vi blir sett der av så mange fler. Vi har åtte visninger i Oslo bak oss. At vi viste i Oslo i februar i år var for å markere lanseringen av den nye eksklusive linjen Souterrain og 10 år siden vår første jeansmodell. Vi viste på Grand Hotel siden Grand Café var bakgrunnen i en av Mardou&Dean sine første bildeserier. Det føltes fint.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Vi opplevde veldig stor respons under de 10 dagene vi var der og ønsker å åpne pop up i Paris i en lengre periode innen kort tid. Vi har i kjølevannet av visningen i Oslo og nå etter Paris mottatt ordre fra et par butikker i NY og Paris hvorav en av dem kler opp Kendall Jenner og Gigi Hadid, i tillegg til at Harvey Nichols i London vil ha deler av kolleksjonen allerede denne våren. Vi har blitt kontaktet av stylisten til Chris Brown, og kommer nå på trykk igjen i Vogue for fjerde gang bare i 2017. Jeg tror dog på Oslo og det å skape en arena for designere her også. Så det er godt mulig vi fortsetter å vise begge steder.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer