Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
mars-jacobs

Marc Jacobs lanserer nytt undermerke

Gladnyhet for deg som savner Marc by Marc Jacobs.

Onsdag ble det kjent at den amerikanske designeren Marc Jacobs vil lansere et nytt og rimeligere undermerke.

Designeren, som designer under sitt selvtitulerte merke, hadde frem til mars 2015 undermerket Marc by Marc Jacobs som ble populært blant annet for sine relativt rimelige skinnvesker, mobildeksler og PC-mapper.

Nå lanserer altså Marc Jacobs et nytt undermerke under navnet The Marc Jacobs.

Designeren debuterer med det nye merket allerede for pre-fall 2019. Det er foreløpig ikke kjent hvordan designet vil bli, men prislappen vil naturlig nok være langt lavere enn hva hovedmerket Marc Jacobs er. Det skriver WWD som var blant de første som omtalte saken onsdag.

Motenettstedet skriver at selv om man ikke vet så mye om merket til nå, kan flere stripete gensere, bukser med vide ben og mye tilbehør forventes slik look book-bildene viser. 

Jacobs har ansatt den russiske stylisten Lotta Volkova til å sette sammen merkets look book. Volkova har blant annet erfaring fra å jobbe med Demna Gvasalia for Vetements og Balenciaga.

Nyheten om Jacobs’ nye merke kommer i det som anses som en kritisk tid for designerens selvtitulerte merke. Marc Jacobs skal slite med salget, og har den siste tiden måtte stenge flere butikker. Ryktene har også svirret rundt om Jacobs selv ville tre av som sjef over sitt eget merke.

Kan The Marc Jacobs være redningen?

the marc jacobs

Les også: Er Raf Simons dager for Calvin Klein talte?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer