Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Lei av myggen? Victoria’s Secret hjelper deg

Screen Shot 2016-08-01 at 18.14.28

Foto via Instagtam

Victoria’s Secret er mest kjent for sitt undertøy, men de har også et spekter av parfymer som sannsynligvis preger mange unge jenters baderomshylle. I tillegg til at disse gjør deg like velduftende som de vakre englene, har de også en annen flott effekt som ikke er å kimse av i disse dager – nemlig å holde myggen unna.

Ifølge en studie nylig publisert i «The Journal of Insect Science», undersøkte forskere på New Mexico Universtity effektiviteten til diverse midler for å holde myggen unna. I tillegg til de tradisjonelle myggmidlene, gjorde de testen litt mer interessant og tok med noen parfymer – inkludert «Bombshell» fra det amerikanske undertøysmerket. Testen viste noen uventete resultater. For mens myggen ofte styrer unna sitrus-lukter, skulle man ikke tro av blomsterduften som preger undertøysmodellene ville være frastøtende. Men der tok forskerne feil.

– Tidligere litteratur har skrevet at fruktige blomsterlukter tiltrekker mygg, og at man ikke burde bruke de. Det var derfor interessant at myggen faktisk ikke var tiltrukket personen som hadde på seg Victoria’s Secret-parfymen – de var frastøtt av den, forteller en av forskerne ifølge Elle.com.

Screen Shot 2016-08-01 at 17.42.41

Tommel opp! Foto via Instagram

Les også: Dette er Victoria’s Secret modellenes kjærester

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer