Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Legendarisk norsk modell gikk stor visning i Paris

Fokuset var sterke kvinner.

Jenny Sinkaberg er en av de mest suksessrike norske modellene gjennom tidene. Da hun først slo gjennom i 2010 gikk hun visningene til både Balenciaga, Chanel, Valentino og Miu Miu i Paris, og hun har siden gjort det meste man kan drømme om å gjøre som modell.

Etter å ha inntatt morsrollen hadde hun et stort internasjonalt comeback som exclusive for Balenciaga i 2016. Hun har siden bevist at hun er blant sjefdesigner Demna Gvasalias favoritter ved å bli booket gjentakende ganger.

Siden den gang har modellveteranen kun valgt noen få, eksklusive oppdrag i løpet av året.

I går, søndag, figurerte Sinkaberg på catwalken da Acne viste frem sin nye kolleksjon i Paris.

Bilde via Vogue
Bilde via Team Models

Etterspurte sterke kvinner

Alexander Norheim fra Team forteller at det er hennes helt unike, skandinaviske utseende som gjør at hun får jobbe med såpass mange store brands.

– Og hennes trademark lange hår, da. Dette pluss profesjonalitet og en sterk gang er det som har gitt henne alle disse mulighetene.

Han kan avsløre at det suksessrike svenske merket etterspurte sterke kvinner til showet.

– Å satse for fullt som modell er ikke aktuelt for henne lenger, ettersom fokuset til Jenny ligger på morsrollen, i tillegg til det at hun studerer psykologi.

– Men vi har kommet til et punkt i bransjen der kvinnelige modeller kan jobbe lengre, fordi motehus ber om sterke kvinner til deres visninger, konkluderer han.

Les også: Norske Inti Wang debuterer for i-D

Siste saker

Mest lest nå
Les mer