Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Lager bærekraftig kolleksjon med kleskjede

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Mange har nok benyttet den senere tiden til å fly sydover for å hoppe i azurblå bølger, men en kan selvsagt aldri glemme den grønne. Da er det godt vi har Jenny Skavlan til å stramme oss inn mer enn bikinien fra i fjor.

I høst, nærmere bestemt 28. oktober, kommer nemlig «sy om»-dronninga med en kolleksjon i samarbeid med Vero Modas GREEN-linje. Med Norge som et eksklusivt marked vil dette være en kolleksjon laget av bærekraftige materialer og ifølge den nybakte moren var fokuset rettet mot uformelle plagg inspirert av favoritter fra egen garderobe.

JennySkavlanLes også: Norsk kjendis-kusine debuterte hos Givenchy

Midt mellom en fargepalett som jevnt over holder seg til klassikere som kamel, sort og crème, popper det opp både rød og lyseblå. Designeren kan fortelle at hun ønsket å kreere plagg som vil vare lengre enn bare én sesong og deler sin lange forkjærlighet for prikker.

– Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid. (…) Kolleksjonen har også androgyne trekk og strekker seg fra de feminine bluser til en statement frakk med store spenn, sier multikunstneren i en pressemelding.

Materialer som økologisk bomull og resirkulert polyester er de som står sterkest, men en vil også finne både resirkulert ull og FSC-sertifiserte tencel blant plaggene. Se de første bildene av det vi kan vente oss i oktober.Resirkulert ullblanding - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 799,95

Organisk bomull og resirkulert polyster blanding - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 399,95

100% resirkulert polyester - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 399,95 .

100% resirkulert polyester - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 599,95

100% resirkulert polyester - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 399,95.

95% Lyocell - VERO MODA by Jenny Skvavlan, kr. 199,95

Les også: Disse scorer høyest på lista for bærekraftig bomull

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Siste saker

Mest lest nå
Les mer