Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kjendis-tvillingene fyller 30 – Se stilutviklingen her

21

Å være barnestjerne er ingen lek og livet videre kan gå i alle mulige retninger om en ikke har et godt nok støtteapparat. Noen ønsker helst å ta avstand fra glam-livet, mens andre gjør alt for å løsrive seg fra et sukkersøtt stempel og ender opp i en avgrunn av farlige stoffer de kaller voksenlivet.

4Olsen-tvillingene er dog et godt eksempel på at det fins andre stoffer å livnære seg på. Etter å ha sjarmert en hel verden som lille Michelle Tanner i den amerikanske TV-serien «Under samme tak», skjøt karrieren til Mary-Kate og Ashley fart. I ettertid har deres sjarme vært brukt i et knippe filmer, men de siste årene er det en annen bransje som har stått mest i fokus for stilikonene.

Les også: Ubetalt praktikant saksøker Mary Kate og Ashley Olsen

Med klesmerkene Elizabeth & James og The Row har ikonene gjort stor suksess i moteverdenen. Selv med måteholden markedsføring, har deres design vunnet hele to CFDA-priser og jentene som hater nettshopping har tatt en u-sving fra «girl next door» over til fashionistaer med steinansikt som gjør selv Anna Wintour sjalu.

Idag fyller de evigunge stjernene 30 år og her er en liten historievandring i deres stilutvikling:

7

11

8

18

9

10 13

14

2

25.jpg

26

(Alle bilder via Tumblr)

Les også: Museum dedikert til Olsen-tvillingene

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer