Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kendall og Kylie i hardt vær

Jenner-søstrene får kritikk for sin nyeste kleskolleksjon.

2016 var året hvor Kylie hadde en om «realizing stuff», men 2017 ser ut til å ikke gå like smurt for søstrene – selv om de for så vidt gjør suksess på hver sin kant som supermodell og sminkegründer. I kjølevannet av Kendall sin Pepsi-smell og Kylies plagiat-skandale, er jentene nok en gang i hardt vær.

Denne uken lanserte de nemlig en kolleksjon med t-skjorter for deres eget klesmerke Kendall +  Kylie. T-skjortene er vintage merch fra blant annet Tupac, Biggie, Metallica, Pink Floyd, Led Zeppelin og The Doors.

Kollasj med seks forskjellige t-skjorter fra kolleksjonen

De 15 forskjellige håndplukkede t-skjortene har fått en «oppgradering» med trykk med enten Kendall + Kylie-logoen eller et bilde av dem selv som skygger over musikkikonene. T-skjortene har fått en prislapp som starter på 1000-lappen.

Siden kolleksjonen slapp på onsdag har både Kendall og Kylie fått kritikk på sosiale medier for å fremme seg selv foran artister som har blitt skrevet ned i musikkhistorien eller å assosierer seg selv med dem.

Moren til The Notorious B.I.G. kaller Kendall og Ky for «respektløse» og «avskyelige»:

Selv om kolleksjonen har haglet kritikk, ser det ikke ut som den stopper Jenner-fansen å få tak i t-skjortene. Kun én dag etter lanseringen er flere utsolgt.

Les også: Ville du betalt nesten 10 000 kroner for denne shopppingbagen?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer