Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Julia Garner er tilbudt rollen som Madonna i ny biografisk film
Foto: UK Press via Getty Images

Julia Garner er tilbudt rollen som Madonna i ny biografisk film

Skal Julia Garner spille popikonet?

Sist vi så Julia Garner på skjermen var som svindleren Anna Delvey i Netflix-serien Inventing Anna. Serien om jenta som ved hjelp av en luksuriøs designergarderobe svindlet seg gjennom eliten i New York var mildt sagt den store snakkisen på starten av året. Snart ser vi muligens Garner i en litt annen rolle.

Ifølge Variety er 28-åringen blitt tilbudt rollen som selveste Madonna i en kommende biografisk film om popikonet.

En kilde de har snakket med kan fortelle at Garner visstnok lenge har vært en favoritt blant et hav av andre kandidater. Ifølge en annen kilde Variety har snakket med er det også forventet at hun vil takke ja til rollen.

Ser vi henne snart i rollen som Madonna? Foto: Gilbert Carrasquillo/GC Images

Den kommende filmen er regissert av Madonna selv.

Det er Universal Pictures som skal gi ut filmen, som vil følge artisten i hennes yngre dager – og den skal regisseres av ingen andre enn 63-åringen selv.

Madonna fungerer også som produsent, sammen med Amy Pascal, og en av flere manusforfattere. Allerede i oktober i fjor kunne hun avsløre på Instagram at hun nærmet seg slutten på manuset til biografien, like etter at premieren på dokumentaren Madame X.

«Takknemlig for suksessen til Madame X, at manuset mitt nesten er ferdig, og for støtten fra mine vakre barn! Mens jeg ligger på dette nydelige teppet av Alexander McQueen!» skriver hun.

Ifølge Variety har Madonna tidligere uttalt at hun håper å «formidle den utrolige reisen livet har tatt meg med på som artist, musiker, danser – et menneske som prøver å finne veien i denne verden. Fokuset i denne filmen vil alltid være musikk. Musikk har holdt meg i gang og kunst har holdt meg i live. Det er så mange ufortalte og inspirerende historier og hvem er bedre til å fortelle det enn meg. Det er viktig å dele berg- og dalbanen i livet mitt med stemmen og visjonen min».

Hvilke andre skuespillere som vil dukke opp i filmen er fortsatt usikkert.

Men skuespillere som Florence Pugh, Euphoria-stjernen Alexa Demie og Odessa Young skal visstnok alle kjempe om en rolle i filmen. Også artister som Bebe Rexha og Sky Ferreira dukker også muligens opp i den kommende biografien.

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic

Les også: Blir dette årets store mote-blockbuster?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer