Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Steve Granitz/FilmMagic

Jennifer Lopez og Ben Affleck har giftet seg

Dette vet vi om bryllupet.

På tidlig 2000-tall var Jennifer Lopez og Ben affleck et av verdens mest omtalte kjendispar. De var også blant de første til å få en mashup av navnene sine i mediene, nemlig Bennifer. Etter i underkant av to år sammen – og en forlovelsesring på fingeren til førstnevnte – var det likevel slutt.

Men så, våren 2021, ble de plutselig sett stadig oftere sammen igjen. Og i juli delte JLo det første kyssebildet av de to på Instagram.

Etter å ha vært fra hverandre i nesten to tiår – og giftet seg og fått barn med henholdsvis Marc Anthony og Jennifer Garner – hadde de altså funnet sammen igjen.

I april i år ble det kjent at de to hadde forlovet seg igjen.

Og nå kan amerikanske medier melde at Jennifer Lopez og Ben Afflect har giftet seg.

Les også: 7 ganger «Bennifer» så fantastiske ut sammen

People skriver at paret giftet seg i Las Vegas denne helgen og at de dermed har signert vigselsattesten i staten Nevada.

– Det var en super, superliten seremoni. De hadde så lyst til å gifte seg at de bare gjorde det nå, skal en kilde på innsiden ha sagt til magasinet.

Barna til artisten og skuespilleren skal ha vært tilstede, samt deres foreldre.

Ifølge danske ELLE skriver Jennifer Lopez sitt ukentlige nyhetsbrev skriver hun at paret tok bilder i en rosa Cadillac etter vielsen, som visstnok en gang skal ha tilhørt Elvis. Hun skal også ha brukt to forskjellige kjoler under vielsen.

Frisøren hennes Chris Appleton har delt en av de to kjolene i en filmsnutt via Instagram.

Kjole nummer to er det designeren Zuhair Murad som står bak. Denne får man et glimt av i denne selfien fra JLo sitt nyhetsbrev. Der ser man også at Ben Affleck var iført en hvit smoking på den store dagen:

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Cecilia Teigen

Det ser også ut til at hun skal ha skiftet navn. Hun underskrev nemlig nyhetsbrevet med Jennifer Lynn Affleck.

Les også: Billie Eilish avslører «sitt livs store kjærlighet»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer