Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Jennifer Aniston letter på sløret om skilsmissen med Brad Pitt
Foto: George Pimentel/WireImage

Jennifer Aniston letter på sløret om skilsmissen med Brad Pitt

Stjerneparet var gift i fem år.

Det er ingen hemmelighet at det kan være spennende å følge med på det som rører seg i kjendisenes kjærlighetsliv. Ikke bare er det interessant å vite hvem som dater hvem akkurat nå, men nysgjerrigheten ser ikke ut til å forsvinne rundt forhold som tok slutt for mange år siden.

Særlig it-parene fra 90- og tidlig 2000-tallet er vanskelig å legge fra seg. Kanskje fordi det stadig dukker opp nye detaljer om forholdene?

Denne gangen er det Jennifer Aniston som letter på sløret om skilsmissen med Brad Pitt.

Brad Pitt og Jennifer Aniston i 2001. Foto: SGranitz/WireImage

Friends-stjernen gjestet nylig The Ellen DeGeneres Show.

I anledning den siste episoden av talkshowet, inviterte Ellen DeGeneres sin aller første gjest tilbake i studio – nemlig Jennifer Aniston.

Det blir selvsagt mye prat om da Aniston gjestet showet i 2003 (og en rekke ganger siden den gang) og hvordan det var å ta farvel med Friends etter ti år på skjermen. Men 53-åringen gir oss også noen detaljer om bruddet med Brad Pitt, som ble et faktum rundt samme tid som suksesserien tok slutt i 2004.

– Vel, jeg skilte meg og gikk i terapi, sier Aniston på spørsmål om hvordan det var å ta farvel med Friends.

– Å, og så var jeg med i en film som heter The Break-Up, legger hun til.

At Aniston kan se tilbake på det hele og spøke om skilsmissen sier nok sitt, og ifølge stjernen skal hun ha forsøkt å gjøre det beste ut av situasjonen.

– Jeg bare lente meg inn mot slutten. Jeg var sånn «Vet dere hva? La oss gjøre dette til et helt nytt kapittel. La oss bare avslutte alt og starte noe nytt». Det funket veldig bra, sier Aniston.

Les også
STILORAMA: Adrian Amara

Du kan se hele intervjuet her:

Jennifer Aniston og Brad Pitt har tilsynelatende hatt en god tone siden skilsmissen.

Stjernene ble offisielt et par i 1999 og giftet seg allerede året etter. Men lykken ble nokså kortvarig, og i 2005 ble det kjent at de skulle skilles. Akkurat hva som var årsaken til bruddet er ukjent, men det gikk lenge rykter om at Brad Pitt forelsket seg i Angelina Jolie da de spilte inn filmen Mr. & Mrs. Smith i 2004.

Uansett hva det måtte være, ser Aniston og Pitt ut til å ha beholdt vennskapet.

– Brad og jeg er venner. Vi snakker sammen, og det er ikke rart i det hele tatt, fortalte Jennifer Aniston da hun gjestet The Howard Stern Show i fjor skriver People.

Brad Pitt og Jennifer Aniston har beholdt en god tone. Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Les også: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg i moteskapernes villa i Italia

Siste saker

Mest lest nå
Les mer