Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

– Jeg vil at folk skal bære dette og tenke «Jeg er en bad bitch»

I dag slapp Rihanna undertøyskolleksjonen. Her er våre åtte favoritter.

I slutten av April kunne vi melde at ryktene var blitt bekreftet; Den barbadiske superstjernen er i gang med å designe undertøy. Instagram-kontoen @SavageFenty fikk på kort tid hundrevis av tusen følgere, og Rihanna begynte å tease fansen med små filmsnutter og bilder fra kolleksjonen.

Det var tydelig fra starten av at visjonen bak merket handlet om å være inkluderende og få kvinner til å føle seg bra, noe som var gjenspeilet i omfanget av modeller både når det kom til etnisitet og fasong. Det ble tidlig kjent at kolleksjonen vil ha et spenn i størrelser helt fra 32A til 44DD, og XS til XXXL.

– Kvinner skal ikke bære undertøy for noen andre enn dem selv. Jeg håper virkelig at jeg kan oppfordre til selvsikkerhet og styrke ved å fremme undertøy på en ny måte, fortalte hun til Vogue da nyheten slapp.

Undertøyslinjen består av hele 90 ulike produkter, alt fra enkle, uvatterte og -paddede t-skjorte bher til sexy korsetter.

– Du trenger ikke å holde deg til én type undertøy, det er jo kjempegøy å leke seg. Du kan være søt og uskyldig en uke, og en sort enke den neste. Det går an å ta risker med undertøy. Jeg vil at folk skal bære Savage x Fenty og tenke «Jeg er en bad bitch». Jeg vil at kvinner skal eie sin egen skjønnhet, forteller hun videre.

Prisene kan virke stive for de som er vant til å handle undertøy på H&M eller Lindex, men Savage x Fenty ligger i det nedre sjiktet prismessig når det kommer til eksklusive undertøysmerker. Prisen på en bh fra Rihanna sitt merke ligger i gjennomsnitt på 400 kroner.

Det vites foreløpig ikke om noen norske butikker vil ta inn merket, men alt kan kjøpes gjennom nettbutikken.

Her er våre åtte favoritter: 

Rød bh, 436 kr – Lyseblå truse, 193 kr – Mintgrønn body, 638 kr – Lys lilla morgenkåpe, 638 kr

Alle bilder: Via Savagefenty.com

Les også: Nå kommer Rihanna sin sminkekolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer