Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Italiensk luksusmerke henter inn designerspiren

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Skuespillerbransjen er en nokså utseendebasert bransje. Mens kvinner nærmest må pensjonere seg før fylte 30, kan menn fortsette å spille heite gateflammer flere tiår senere.

Antonio Banderas har sjarmert mang en tilskuer i sine roller med sitt spanske blikk, men som 55-åring strømmer ikke de samme rollene like mye inn som før. Da er det godt å ha flere ess i ermet og foruten en karriere innen sang akkompagnert av rytmiske gitartoner, viser deg seg at Banderas har en plass også i moteverdenen.

I fjor startet han på den prestisjetunge designskolen Central Saint Martin og i høst kommer «Desperado»-stjernen med sin egen kolleksjon i samarbeid med danske Selected.

Les også: The Devil Wears Prada har 10-årsjubileum – se 10 legendariske tilbakeblikk


(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Nå hopper spanjolen opp noen hakk i designerstigen, da han ifølge WWD skal spille Gianni Versace i en film som skal portrettere den avdøde designerens liv. Dette går visstnok ikke gjennom det italienske motehuset og filmen bør ifølge en representant fra merket kun bli sett på som fiksjon.

– Versace har verken godkjent eller hatt noen form for engasjement i den kommende filmen, sier vedkommende.

Regissør Bille August kunne under film- og musikkfestival Ischia fortelle at filmingen starter i desember, så dato på når motefilmen kommer er foreløpig ikke annonsert. Inntil da får vi nøye oss med litt fra kolleksjonen for Selected Homme:

selected3
selected2

selected

Les også: 94-årig moteikon lanserer egne emojis

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer