Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

It-jentene elsker denne leppestiften

– Jeg kjøpte så mange jeg kunne finne.

Når stjerner legger sin elsk på spesifikke sminkeprodukter, blir fristelsen ofte stor til å teste produktene selv. Spesielt når det er snakk om it-jenter som Sofia Richie og Margot Robbie. Førstnevnte har vært en av de største inspirasjonskildene både på beauty- og motefronten den siste tiden, og sistnevnte er virkelig i vinden for rollen i Barbie.

Nå har Richie og Robbie forelsket seg i det samme sminkeproduktet – nemlig en leppestift fra Chanel i fargen 928 Pink Delight.

Sofia Richie hadde på seg leppestiften i bryllupet sitt, og forteller på TikTok at det er hennes signaturleppeprodukt.

Ifølge Marie Claire hadde Margot Robbie på seg den samme leppestiften da hun var på premieren til Barbie i London forrige måned. Magasinet forteller at det er Chanel-makeupartist Pati Dubroff som står bak begge lookene.

Da Margot Robbie dukket opp på premieren av Barbie i London, hadde hun naturlig nok gått for en look inspirert av nettopp Barbie. Enchanted Evening Barbie fra 1960-tallet nærmere bestemt. Hun hadde på seg en kjole signert Vivienne Westwood, med oppsatt hår og leppestiften fra Chanel på leppene.

Sofia Richie giftet seg med Chanel-leppestiften på leppene. Foto: German Larkin/Vogue

Da Sofia Richie giftet seg i april var det selvfølgelig mange som var nysgjerrige på hvilke sminkeprodukter bruden gikk for. I en TikTok-video 24-åringen nylig postet forteller hun at Chanel-leppestiften hun brukte i bryllupet er hennes nye signaturleppeprodukt.

– Pati introduserte meg for denne leppefargen og det er min nye frelsende nåde, sier hun.

– Jeg gikk bokstavelig talt til Chanel-butikken to dager etter bryllupet mitt og kjøpte så mange jeg kunne finne.

It-jentene elsker denne leppestiften fra Chanel
It-jentene har forelsket seg i denne leppestiften, kr 435 fra Chanel

Les også: Nå gjør dette beautymerket comeback

Siste saker

Mest lest nå
Les mer