Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Pynt til påske
Foto: Instagram/@royalcopenhagen

13 interiørfunn vi vil pynte hjemmet med til påske

Og resten av året også, egentlig.

Enten du vokste opp med et hjem som nærmest over natten ble knallgult med påskekyllinger- og harer og egg overalt til Palmesøndag, eller er vant med litt mer nedtonede omgivelser – påske er skikkelig kos, og det er klart at å pynte hjemmet litt bidrar med påskestemning.

Her er 13 interiørfunn vi vil pynte med hjemme til påske.

interiør
Pynt hjemmet til påske med en vakker vase med blomster i – eller bruk den som karaffel med noe flytende godis oppi. Vase/dekanter i motivet Swirl av Camilla Prtyz, kr 999 fra Magnor
påske
Champagneglass fra Ferm Living 2 pk kr 449 hos Moniker Home

Og apropos flytende – hva med å kjøre classy stil med bobler i glasset til kveldskrimmen? Helst Poirot.

påske
Påskeegg i motivet Krokus, 2 pk kr 499 fra Royal Copenhagen hos Illums Bolighus

Som med det meste Royal Copenhagen lager, er også de vakre eggene i keramikk fra merket blitt et samlerobjekt. Hvert år kommer eggene i et nytt motiv. Alt hentet fra planteriket.

interiør til påske
Vil du støtte lokale ildsjeler, er en bukett fra Tørka Blomster hos Carousel et godt valg. Fint å gi, enten til seg selv eller noen andre du er glad i.
bok
Manufactures fra Louis Vuitton

Har du alltid drømt om å eie en Louis Vuitton? Vi også.

I februar lanserte det franske luksusmerket den vakre coffee table-boken Manufactures. Og den ble utgitt hos ingen ringere enn det anerkjente luksusforlaget Assouline.

Her går Louis Vuitton i dybden av sitt DNA og viser frem sine atelier, menneskene som står bak og det harde arbeidet de legger i motehusets produkter. Denne tåler å både leses og ligge fremme til pynt.

interiør til påske
Tøyserviett kr 199 hos Milla Boutique

Som med så mange høytider, så handler også påske stort sett om å spise og hygge seg mest mulig.

Lekker borddekning skaper enda mer stemning. Denne tøyservietten er laget med den tradisjonelle japanske Shibori-teknikken, som lager et vakkert og enda mer detaljert mønster enn trendy tie-dye. Servietten er farget med fargestoffer fra naturlige kilder, som bark, frukt og grønnsaker.

interiør til påske
En pen vase med enten en blomsterbukett eller noen kvister med gåsunger på er en effektiv måte å skape god stemning hjemme når det er påske. Danske Hubsch har siden 2010 laget interiør i glass med fokusord «lykke». Vase kr 449 hos Mitt Lille Hjem

Norske Myk ser ut til å funnet kuren mot lakenskrekk med sine nydelige sengesett i freshe, Instagramvennlige farger.

Akkurat nå har merket en limited edition-kolleksjon med blant annet strågult sengetøy. Perfekt for lange, fredelige påskemorgener, helst med frokost på senga.

interiør til påske
Og med denne søte pastellkoppen vil vi kurere morgengruff med espresso oppi. Kr 299 fra Anne Black hos Bolina
interiør til påske
Mange er nok oppvokst med påskepynt som egg, enten hjemmelagde eller kjøpte, hengende ned fra kvister eller i vinduskarmen. Hadeland Glassverk sine gjennomsiktige glassegg i sukkersøte pastellfarger kan pyntes med hele året. Egg i fargerikt glass, 5 pk kr 399 hos Hadeland Glassverk
interiørfunn
Sitronvase kr 1.825 hos Bellas Hus

Gult er kult – og ikke minst den ultimate påskefargen.

Det italienske merket Enzo de Gaspari er kjent for sine eksentriske vaser. Hva med en spinnvill vase som grenser til kult på den ene siden og kitsch på den andre? Enten du vil fylle den med vakre blomster eller ha den stående alene til pynt – denne kan stå fremme året rundt.

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Les også: Blir dette den neste seriesuksessen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer