Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @boobie_billie

Instagrams mest kjente hund om sneakersfavoritter og karantenetips

– Det er definitivt noen queen bbs som følger meg.

2010-tallet var dekaden der katter ble en greie på nett. Utallige Insta-kontoer ble dedikert til menneskets nest beste venn, de figurerte i store motekampanjer, Karl Lagerfelds katt Choupette ble kjendis, og noen av dem, slik som grumpy cat, ble til virale memer og gjorde eieren steinrik på merch.

Det er ikke til å legge skjul på at også en og annen hund ble verdenskjent, kanskje spesielt Boo the Pomeranian, men tiåret var likevel preget av at katter + internett = sant.

Nå seiler en ny hårete liten kar opp til å bli en av internettets mest populære dyr: Boobie Billie.

Den lille hunden som er en miks av italiensk mynde og pomeranian har bare vært på Instagram siden desember, men har allerede klart å skaffe seg 133 000 følgere. Mye av grunnen til all oppmerksomheten er Boobie Billies gode stilsans. En anonym eier har nemlig tatt seg bryet med å retusjere inn klær, sko og accessoirer på henne – og det er tydelig at hun er et ekte sneakershead.

I sitt aller første intervju letter it-hunden nå på sløret angående sine skofavoritter, kjendisfølgere og karantenelivet.

– Jeg har alltid elsket mote og ble praktisk talt født i Balenciaga. Men en dag tenkte jeg: «Vent litt, jeg mikser mønstre, jeg driver med color-blocking, jeg har på meg sneakers, hvem bryr seg om jeg er en hund?!». Så jeg tok på meg de lilla Nike Cortez-sneakersene mine og se hvor jeg er kommet nå, forteller hunden til Hypebae.

Boobie Billie avslører til Hypebae at hennes tre favorittpar er de nevnte Cortez-skoene fra Nike, i tillegg til Nike RYZ 365 i colourwayen white/pink/red og Air Max 97 i fargen barely rose.

Kjendisfølgere og DMs fra gutter

It-hunden forteller også at hun har noen kjendiser i følgerskaren.

– Det er definitivt noen queen bbs som følger meg. Altså unnskyld for kraftig name-dropping men Tracee Ellis Ross, Emma Roberts og Ariel Winter er noen av dem.

Ifølge Boobie slider stadig gutter inn i hennes DMs – men det er hyggeligere enn det kanskje høres ut.

– Ja, det skjer at folk sier: «Kjæresten min elsker deg! Kan du ikke følge henne?». Det får meg alltid til å le, for deter jo åpenbart at han prøver å gjøre noe søtt for sin baby og hvem er jeg til å forhindre det?! Så selvfølgelig følger jeg dem!

Hunden, eller la oss være ærlige: eieren, har også noen motiverende ord å komme med til folk som sliter nå under koronakrisen.

– Jeg skjønner ærlig talt at det er vanskelige tider nå, men se for dere dette: Det er første dag etter quarantina. Solen skinner, vi går kledd i fargerike, mønstrede off-the-shoulder-topper. Vi sitter på svære piknikpledd bokstavelig talt ti centimeter fra hverandre og spiser charcuterie og ost. Det kommer til å bli den mest gorgina og perfekte dagen vi noensinne har sett. Vi skal komme oss gjennom dette sammen.

Les også:

Siste saker

Mest lest nå
Les mer