Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Zenday for Tommy HIlfiger

Hun lanserer samarbeidskolleksjon med Tommy Hilfiger

Bytter ut Gigi Hadid med Zendaya.

Designsamarbeidet mellom Gigi Hadid og Tommy Hilfiger strakk seg over flere sesonger med Hadid ved roret både som designer og som ansikt utad for capsule-kolleksjonene som riktignok fikk blandede tilbakemeldinger, men som utvilsomt var med på å sette det amerikanske motemerket på kartet igjen spesielt blant millennials og Gen Z.

Nå byttes Hadid ut med Zendaya etter at førstnevnte samarbeid med avsluttet i februar i år. 

Zendaya og Tommy Hilfiger

Zendaya og Tommy Hilfiger. Foto: Tommy Hilfiger.

Med det vil Zendaya ikke bare stå bak Tommy x Zendaya-kolleksjonene, men også blir merket ansikt utad – i godt selskap med Formel 1-kjører Lewis Hamilton på herresiden.

– Jeg elsker å samarbeide med mennesker som brenner for å gjøre drømmene sine til virkelighet og som inspirerer den neste generasjonen til å gjøre det samme, sier Tommy Hilfiger selv i en uttalelse. 

– Zendaya har blitt et globalt ikon blant annet ved å bruke mote for å markere seg, men samtidig alltid være tro til seg selv. Vår capsule-kolleksjon vil smelte sammen hennes eklektiske stil med denn amerikanske ånden til merket.

Samarbeidet mellom Tommy Hilfiger og Zendaya vil først bli synlig våren 2019.

 — Mote handler om så mye mer enn å bare ha på kule klær. Det er en måte å hylle livsutfoldelse og individualitet, noe som er veldig styrkende. Det er derfor jeg er stolt over å få samarbeide med Tommy Hilfiger, sier Zendaya. 

Les også: Motehuskabalen: De viktigste trekkene så langt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer