Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hit drar moteeliten helst på ferie

Toppmodellene-og designerne elsker alt fra den svenske skjærgården til Kambodsja.

Det er gammelt nytt at den internasjonale moteeliten trekkes som fluer til fluepapir mot luksussteder. Noen elsker å drikke tørr hvitvin godt plassert i front av en svindyr uteservering, på destinasjoner med en sterk gjenkjennelig odør av «se og bli sett». Andre vil helst gjemme seg bak høye gjerder der eventuelle iglete paparazzier ikke får slippe til. Eller, rett og slett oppsøke eksotiske lokasjoner der luksusverdien ikke ligger i juggel, men i de naturlige omgivelsene.

Her er en oversikt over hvor fashionistaene befinner seg når de nå inntar fullt feriemodus:

BARBADOS

Joan Smalls, Victoria’s Secret-modell

– Vannet er helt krystallklart, strendene er som pudder og menneskene der er så varme og hyggelige. Jeg elsker den øy-vibben!

ANKOR WAT, KAMBODSJA.

Michael Kors, Motedesigner.

– Dette er min favoritt-destinasjon på grunn av kulturen, historien og luksusen. Etter å ha vært her drar jeg gjerne til en strand i Phuket i Thailand helt uten mobil, data eller Blackberry, bare for å slappe av. 

KROATIA

Diane Von Furstenburg, Motedesigner.

– Dette stedet føles fremdeles som Italia på 60-tallet. Vannet der er så nydelig – jeg svømmer i timesvis.

MALDIVENE

Christian Louboutin, Skodesigner.

– Det er en av de eneste stedene i verden jeg virkelig kan slappe av. Hotellet jeg drar til, One & Only Reethi Rah, føles som å være inne i en fortryllet skog – men helt uten slanger!

HAWAII OG CAPE TOWN

Behati Prinsloo, Victoria’s Secret-modell

– To av mine favorittsteder i verden. Kauai på Hawaii er fantastisk fordi det er så naturlig og uforandret der. Man føler rett og slett at man er i Jurrasic Park! Cape Town er spesielt for meg fordi jeg tilbragte deler av barndommen min der, og synes det er et utrolig vakkert sted.

HAMILTON ISLAND, AUSTRALIA

Les også
En ny moteæra for Margot Robbie?
Miranda Kerr, modell

– Et av de peneste stedene i verden. Jeg elsker hotellet Qualia Resort.

SARDINIA

Angela Missoni, Motedesigner.

– Hver sommer drar jeg til huset mitt som ligger i en liten landsby her. Det er et fantastisk vakkert sted med lange, hvite sandstrender, og masse små øyer rundt som er perfekt for utforskning. 

ST. TROPEZ

Karl Lagerfeld, Motedesigner.

– Jeg leier en villa ved La Reserve Ramatuelle hele året rundt, selv om jeg ikke får mulighet til å dra så ofte som jeg skulle ønske.

BRASIL

Candice Swanepool, Victoria’s Secret-modell

– Jeg elsker maten, musikken, strendene, palmene og alle de glade menneskene i dette landet. Det er helt umulig å slå.

TOKYO

Paul Smith, Motedesigner. 

– Det jeg elsker med den byen er at det er en så rar miks av det gamle og det nye. Du finner gamle buddhist-templer, rolige hager og helt sensasjonelt bra butikker. Det er ikke billig der, men dersom du er mer et by-menneske enn en strand-person, så er dette et sted man må besøke.

DEN SVENSKE SKJÆRGÅRDEN

Elsa Hosk, Victoria’s Secret-modell

– Jeg har et veldig nostalgisk forhold til dette fordi jeg tilbragte de fleste somre der i oppveksten. Den svenske skjærgården er så nydelig – alle klippene, svabergene, vannet, seilbåtene, maten. Man kan øyhoppe, jeg har haugevis av venner som har hytter rundt om, noe foreldrene mine også har. Det er der jeg vil være om sommeren.

TURKS AND CAICOS

Donna Karen, Motedesigner.

– Jeg drar til Parrot Cay for å slappe helt av. Da er det bare rå salater og juicer som gjelder.

BERLIN

Les også
Emily Ratajkowski deler sine beautyfavoritter
Zoe Kravitz, Skuespiller, modell og stilikon.

– Jeg synes det er et veldig spesielt og vakkert sted, og kunstscenen- og utelivet er helt utrolig. Jeg elsker å være der.

SALVADOR BAHIA, BRASIL.

Adriana Lima, Victoria’s Secret-modell.

– Det er stedet jeg vokste opp og mitt yndlingssted å dra i hele verden.

ROMA

Emily Ratajkowski, Skuespiller og modell.

– Byen ser mindre perfekt ut enn Paris, men jeg elsker italiensk kultur. Det beste jeg vet å gjøre der er å gå rundt midt i byen, kjøpe en Buffalo Mozzarella og spise den som en frukt.

Kilder: Harper’s BazaarVogue UKEsquire

Siste saker

Mest lest nå
Les mer