maria black åpner ny butikk i oslo. foto maria black

Her åpner Maria Black Oslo-butikk

Fra pop up til permanent butikk.

I november i fjor kunne Melk & Honning skrive at det danske smykkemerket Maria Black skal åpne butikk i Oslo. Det startet som en pop up-butikk i Prinsens gate med planer om permanent butikk på sikt.

Denne uken flytter teamet bak Maria Black ut av butikklokalet i Prinsens gate 18, og gjør klart for å åpne opp igjen bare et steinkast unna nærmere bestemt i Prinsens gate 12 allerede førstkommende mandag.

Eliza-Mari Almazol, direktør i Norge og medeier i Maria Black forteller til Melk & Honning at månedene med pop up-butikken har vært spennende for det danske merket.

maria black åpner butikk i oslo. foto maria black

– Vi startet med å åpne pop up for å sjekke temperaturen på markedet. Vi er veldig fornøyd med trafikken og responsen under denne perioden, og var derfor trygge på beslutningen om å åpne vår første flaggskipbutikk i Norge.

Da Maria Black først åpnet pop upen hadde de en egen piercingartist i butikken tre dager i uken. Dette tilbudet ble dog så populært at de valgte å ansette henne på fulltid og med det holde piercingstudioet åpent hver dag. Dette blir også med inn i den nye butikken.

– Piercingstudioet i pop up-en har vært en kjempesuksess, så vi har lagt mer vekt på denne i den nye butikken. Det blir perlen i butikken, og mest sannsynlig Norges kuleste piercingstudio, sier Almazol.

Piercingstudioet vil holde åpen mandag til fredag, i tillegg til annenhver lørdag.

Hovedbilde: Maria Black

Les også: Er bobler og beats, avokado-toast og Angst-takeover Theatercaféens fremtid?