Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Leni Klum poserer med mamma Heidi Klum på forsiden av Vogue
Foto: Vogue

Heidi Klum sin datter Leni får pangstart på modellkarrieren

Poserer side om side med mamma på forsiden av tyske Vogue.

Sammen med mamma Heidi poserer Leni Klum på coveret av den nyeste utgaven av tyske Vogue. Med det går 16-åringen i fotsporene til andre modelldøtre slik som Gigi og Bella Hadid, Kaia Gerber og Lila Grace Moss.

I et intervju nylig hintet Heidi Klum om at datteren muligens var interessert i modellverdenen. Det var en underdrivelse, for bare en knapp uke etter poserer de to altså side om side på forsiden av den tyske utgaven av verdens største motemagasin – og det i fargekoordinerte Versace-dresser.

Heidi Klum og Leni i tyske Vogue. Foto: Vogue Germany/Chris Colls

– Det var bare et tidsspørsmål før jeg ville prøve det selv, forteller Leni til motemagasinet. Allerede da hun var 12 bønnfalte hun moren om å la henne fronte en kampanje for ungdomsmerket Brandy Melville, men mamma holdt igjen. I alle fall for en liten stund.

Leni Klum: – Føler meg klar

Leni, som forøvrig ser ut som hun er snytt ut av nesen på sin mor, forteller om en oppvekst på settet med modellmammaen – og at det å bli tatt bilder av på gaten av paparazzi-fotografer så og si var dagligdags for dem begge.

– Selv om de aller fleste ikke ville kalt barndommen min for vanlig, så var den det for meg. Moren min gjorde en ganske god jobb der, synes jeg. Det er derfor jeg nå føler meg så klar for å ta dette steget.

Gjør Insta-debut

Leni har også nylig fått sin egen Instagram-konto som allerede teller 286 000 følgere til tross for at hun bare har postet åtte innlegg foreløpig. Blant annet med Vogue-coveret der hun poserer sammen med mamma Klum.

«Så glad for mitt første cover. Jeg hadde det så morsomt på sett med @voguegermany. Kunne ikke drømt om en bedre start. Takk for at du er ved min side @heidiklum», skriver 16-åringen i caption til bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Leni Klum (@leniklum)

Les også: Kate Moss og modelldatteren landet storjobb sammen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer