Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Leandra med Volon-veske

Tar disse over for logo-veskene?

Det ser sånn ut, skal vi tro sosiale medier.

Logomanien herjer fortsatt motebildet, men skal vi tolke veskene som preger feeden vår på Instagram (og som vi ser på armen til noen av våre favoritt-motepersonligheter) kan det se ut som vi beveger oss i retning av en ny vesketrend. Kanskje begynner vi så smått å bli lei av store og synlige logoer en gang for alle?

Dette er veskemerkene som har blitt favoritter hos alt fra de norske it-jentene til parisienner som Jeanne Damas og Caroline De Maigret, i tillegg til «Manrepeller»-grunnlegger Leandra Medine Cohen, og mange, mange flere.

Staud
Det Los Angeles-baserte merket Staud ble grunnlagt i 2015 av Sarah Staudinger og George Augusto. Staud har både klær og tilbehør til kvinner, og skal skape tilgjengelige, men nyskapende vesker til den moderne, moteglade kvinnen. Staud er elsket av flere it-jenter som blant andre Alexa Chung, Emili Sindlev og Leandra Medine Cohen.

Cult Gaia
Veskene fra Cult Gaia meldte for alvor sin ankomst i trendbildet allerede i fjor vår, men denne sesongen har det kommet enda flere modeller. Merket er kanskje aller mest kjent for veskemodellene av bambuspinner. Denne sesongen får vi bambusveskene i flere varianter, i tillegg til alternativer i akryl med pastellfarger samt stråvesker.

Shrimps
Du husker kanskje at Miley Cyrus i anledning påsken fikk ordnet med sin helt egen påske-photoshoot? På det ene bildet fra shooten kan vi se en perleveske fra det briske merket Shrimps, grunnlagt av Hannah Weiland. Men det er ikke bare Cyrus som har fått øynene opp for de veskene. Moteglade jenter verden over har blitt betatt av Shrimps, og i dag teller merket over 134.000 følgere på Instagram. Flere av veskemodellene blir utsolgt så fort de kommer inn i nettbutikken.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

The Volon
Filosofen Jean Jacques Rousseau sa en gang «Le volonté de tous», som på norsk betyr noe sånn som «viljen til alle». Dette er inspirasjonen til filosofien bak The Volon som ønsker å tilby vesker tilpasset ethvert behov – med modeller i ulike varianter, farger og former.

Hovedbilde: Leandra Medine Cohen med veske fra The Volon. Bilde via Instagram @thevolon

Les også: Min karrierevei: Marte Dahlgren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer