Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto: Instagram @haileybieber)

Hailey Bieber ut mot nettroll

Deler ekte og ærlig video på TikTok.

Forrige uke tok Hailey Bieber til TikTok for å dele en ekte og følelsesladd melding til alle slemme nettroll bak skjermen på sosiale medier. Modellen har sett seg lei av alle de negative tingene folk har å si på innleggene hennes.

«Dette er for dere i kommentarene mine hver gang jeg legger ut et innlegg,» skrev hun under bildeteksten til videoen hun delte.

I videoen ber Bieber nettrollene la henne være i fred.

— La meg være i fred på dette tidspunktet. Jeg bryr meg kun om mine egne saker. Jeg gjør ingenting, jeg sier ingenting. La meg være i fred, vær så snill, sier 25-åringen i sin TikTok.

For øyeblikket har videoen nærmere 33 millioner visninger og over 4,5 millioner likes – så det er ingen tvil om at budskapet når ut.

@haileybieber

this is for you guys in my comments every single time I post

♬ original sound – Hailey Bieber

Tar du en titt på TikToken hennes og andre videoer hun har publisert, så kan du se en rekke kommentarer som prøver å finne ut nøyaktig hva hun refererer til. En konto på TikTok skriver: «Pov: du leter etter slemmme kommentarer, men kommer ikke over noen».

Les også: Derfor nekter Hailey Bieber å gå motevisninger

Selv om dette ikke er noe Hailey Bieber sier rett ut i videoen, er det mye som tyder på at hun refererer til ektemannen Justin Biebers tidligere forhold til Selena Gomez, ifølge Popsugar.

— Det har gått nok tid hvor det er gyldig å la meg være fred, sier modellen videre på TikTok.

Les også
Nå åpner Høyer ny flaggskipsbutikk på Paleet

Noe som kan være et tegn på at hun snakker om «Jelena», som tok slutt i 2018.

Tidligere har det stormet rundt ekteparet Bieber. Fansen har nemlig ikke klart å legge fra seg Justin Bieber sitt tidligere forhold til Gomez. De hadde et av-og-på forhold fra starten av 2010 til 2018, hvor de tilslutt gikk fra hverandre.

Midt oppi alt dette skal Justin Bieber ha datet modellen og sin nåværende kone. De giftet seg i 2018, fem måneder etter bruddet mellom «Jelena».

Justin Bieber har flere ganger tatt Hailey Bieber i forsvar mot nettroll som mobbet henne til støtte for Gomez.

Ifølge Elle så måtte Justin Bieber ta til Instagram Stories i desember 2020, for å forsvare kona. Tidligere har han blant annet gått ut i media og bedt dem om å la Hailey Bieber være i fred.

Les også: Hailey Biebers oppskrift på pizza-toast har gått viralt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer