Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Prada

Gemma Ward er tilbake på catwalken

Den australske supermodellen overrasket alle med gjesteopptreden under moteuken i Milano. 

Kun 16 år gammel ble Gemma Ward den yngste modellen noensinne på Vogues «it girls» liste, og hun har gått visninger for alt fra Chanel til Alexander McQueen. På toppen av karrieren så hun seg likevel lei av livet som modell, og valgte i 2008 å legge opp.

Etter en seks år lang pause, tok hun pusten fra mange da hun dukket opp på catwalken under visningen av Pradas vårkolleksjon, september 2014. 

I går var hun igjen et av overraskelsesmomentene, da hun iført herreklær trådte ut på catwalken under Calvin Kleins visning av FW2016  – i godt selskap av modellikonene Mariacarla Boscono, Jessica Miller og norske Iselin Steiro.

– Jeg har alltid likt henne. Hun har disse fantastiske øynene, som en alien… Hun er nydelig!, uttalte kolleksjonens sjefsdesigner Italo Zucchelli bak kulissene.

Det er blitt mer og mer vanlig i moteindustrien, å forsøke å rokke opp i kjønnsrollene. At androgyne gutter stjeler jentenes modelloppdrag har vært et velkjent fenomen i flere år.

Designeren J.W. Anderson er en av de som er kjent for å utforske forholdet mellom det maskuline og det feminine. I fjor vant han prisen for årets beste designer i begge kategoriene, både herre- og kvinneklær.

Les mer: J.W. Anderson går live på Grindr

Siste saker

Mest lest nå
Les mer