Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

G-Shock samarbeider med Olav Stubberud – se de fete bildene

2015-11-15 IDOLLOOKS-25065-Edit-med

Fotografen Olav Stubberud har en vågal stil, en skiftende platinablonde eller knallfarget manke, og er kjent for å gjennom bildene sine portrettere en høyenergi livsstil med babes, festing og dyre biler.

Nordmannen fikk sitt første fotografi på trykk tidlig i tenårene, og har i løpet av sine 24 år rukket å bli favorittfotografen til Jackass-gærning Steve O, og å skyte Kygo, Snoop Dogg og G-Eazy – for å nevne noen.

Nå har det sporty klokkemerket G-SHOCK inngått et samarbeid med Stubberud om å skape en helt unik ramme for sin nyeste klokkeserie kalt «White and Blue», gjennom 5 kreative fotografier. 

– Disse klokkene passer den livsstilen jeg har. Jeg har tidligere tatt bilder for G-SHOCK og når jeg fikk muligheten til å presentere et sterk produkt på min helt egen måte, med full kreativ frihet, så var jeg ikke i tvil om å si ja. Jeg har lagt mitt urbane stempel på disse bildene, samtidig som klokkene vises tydelig. Dette er min tolkning, som bare er en liten fraksjon av verden disse klokkene har og skal få rundt seg, forteller Stubberud om samarbeidet.

De hvite og blå klokkene vil komme til salgs i utvalgte butikker, og koste i underkant av 1200 kroner.

Les også: Et eksklusivt norsk klokkemerke? Les intervju med gutta bak Harper & Brooks.

G-shock-Olav_0450

G-shock-Olav_0629

G-shock-Olav_0783

G-shock-Olav_1025

G-shock-Olav_1136

Les også
17 tips til fine julegaver fra norske merker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer