Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mulberry Ready to Wear Fall Winter 2017-2018. Foto: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Forlater det britiske motehuset

Etter fem år som kreativ leder.

Midt i koronakrisen skjer det også andre nyheter.

Nå forlater Johnny Coca Mulberry.

Det melder det britiske motehuset selv i en pressemelding tirsdag.

Coca forlater sin stilling som kreativ leder etter fem år i slutten av mars.

Johnny Coca
Johnny Coca. Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Mulberry

Hans siste kolleksjon for luksusmerket vil være SS21. Motehuset skal allerede ha startet arbeidet med å se etter Cocas etterfølger.

– Jeg har elsket min tid ved det ikoniske britiske merket, og vil takke det utrolige teamet og alle som har støttet meg i min tid her. Jeg er stolt over alt vi har fått til og kolleksjonene vi har skapt. Lidenskapen og dedikasjonen jeg har sett i Mulberry har vært utrolig, og jeg er beæret over å ha vært en del av merkets historie, sier Coca.

– Jeg vil få takke Johnny for alt han har bidratt med gjennom de fem siste årene. Hans kreative visjon har vært avgjørende i vår strategi for å utvikle Mulberry til et internasjonalt luksus-livsstilsmerke. På vegne av styret i Mulberry og hele teamet ønsker vi Johnny alt godt videre, sier Mulberry-CEO Thierry Andretta.

Les også: Mary-Kate og Ashley Olsens luksusmerke saksøkes

Siste saker

Mest lest nå
Les mer