Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Festivalklar: Celine Aagaard

Screen Shot 2016-06-29 at 15.07.06

Foto via Instagram @celineaagaard_

Festivalsesongen er i gang! Melk & Honning feirer det med å snakke med et knippe freshe folk om deres festivalopplevelser og festivalstil.

Denne gangen har vi snakket med Celine Aagaard, moteblogger og grunnlegger av motenettstedet Envelope.no.

Q&A

Hvilke festivaler skal du på i år?
– Foreløpig kan jeg kun skryte på meg miniøya, og Kvelertak-warm up på Parkteatret. Men satser på Øya i august!

Screen Shot 2016-06-29 at 15.06.41

Miniøya. Foto via Instagram @celineaagaard_

Hvem gleder du deg mest til å se og hvorfor?
– Lineupen til Øya er rå. Massive Attack og Lush gleder jeg meg spesielt til å se igjen.

Hvordan kler du deg på festival?
– For 15 år siden var det frynser, netting og fjær, nå kjører jeg stort sett svart fra topp til tå, sorte jeans eller shorts, boots og t-skjorte, eller et par jeans og en gammel band t-skjorte. Før gikk man på festival fordi man likte musikk, jeg liker ikke den tilgjorte festivalstilen som blant annet er kommet med hypen av Coachella.

Screen Shot 2016-06-30 at 11.44.59

Foto via Instagram @celineaagaard

Hva er ditt «must-have» på festival?
– Har ikke noe jeg må ha med meg annet enn telefonen! Badetøy i vesken er smart, just in case muligheten for et bad dukker opp.

Ditt beste fesitvalminne?
– Kalvøya med påfølgende nachspiel på taket på Rockefeller sammen med Prodigy, Skunk Anansie og et knippe andre bransjefolk. Endte med å danse med Nick Cave! Quarten bør også nevnes og alle de hemmelige øy-festene der på dag-og nattestid. Jeg ble sammen med min kjære på en festivalbåt på bølgan blå under Quart!

Les også
En ny moteæra for Margot Robbie?

Ditt verste festivalminne?
– Tragedien på Roskilde. Jeg var der ikke selv, men det satte sine spor.

Screen Shot 2016-06-30 at 11.50.35

Feriemodus<3 Foto via Instagram @celineaagaard

Les også: Festivalklar med Hege Aurelie Badendyck og Olav Stubberud <3

Siste saker

Mest lest nå
Les mer