Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her kan du få Louis Vuitton sine hemmelige storbytips

louis-vuitton-city-guide-2014-03

Louis Vuittons legendariske brune og beige kofferter har blitt sett på bagasjetralla til mang en kjendis, og er blitt selve symbolet på «rik person på reise».

Siden 1998 har det franske motehuset også skapt nøye kuraterte reiseguider fra noen av verdens mest populære storbyer. De innbundne bøkene er fulle av hemmelige adresser og selvsagt med luksus skrevet over det hele i store, tjukke bokstaver. Per dags dato inkluderer utvalget av guider 29 byer og mange tusen adresser. The independent har kåret dem til en av verdens beste reiseguider i 2005. Nesten 20 år senere har reiseguider flest flyttet inn på nett eller i apper. De tradisjonsrike franskmennene i Louis Vuitton gir ikke slipp på bokversjonen av guiden så lett, men lanserte likevel en app i fjor. Hittil er den lastet ned av 350 000 reiselystne mennesker.

I disse dager lanserer de sin stabel av guider for 2017, der storbyene Amsterdam, Lisboa, San Francisco og Taipei har fått lov til å være med. Masse nye adresser er lagt til i guidene for Paris, Singapore, Seoul, Mexico City, Moskva, Cape Town og Shanghai. Noe av det mest interessante med disse guidene er at Louis Vuitton har valgt å benytte seg av de lokalkjentes kunnskap. I Lisboa får man tips fra fado sangeren Carminho, i Taipei viser kunstneren Michael Lin deg innsiden av den spennende byen, og interiørarkitekten Ken Fulk forteller de reisende om sitt San Francisco.

I november i år linkes reise og mote sammen i motehuset sitt aller nyeste bokprosjekt kalt «The Fashion Eye». Et knippe av verdens mest kjente motefotografer har, som navnet tilsier, foreviget en destinasjon gjennom deres «moteblikk», enten i nye serier – som for eksempel Kourtney Roy sine bilder fra California – eller shoots fra 1970-tallet i Miami signert Guy Bourdin. 

Les også
Balenciaga slipper eksklusivt interiør til jul

Både disse – og resten av reiseguidene fra Louis Vuitton – kan kjøpes i utvalgte bokforretninger, og på Louis Vuitton sin nettbutikk.

Les også: Bli med på innsiden av Louis Vuittons fest i Paris – Se eksklusive bilder.

lv_city_guide_2017_california lv_city_guide_2017_india lv_city_guide_2017_miami lv_city_guide_2017_paris lv_city_guide_2017_shanghai

 

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer