Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emily in Paris-stjernen Camille Razat avslører sine beautyhemmeligheter
Foto: Marc Piasecki/FilmMagic

Emily in Paris-stjernen Camille Razat avslører sine beautyhemmeligheter

Skjønnhetstips fra Camille Razat? Ja, takk!

Den franske skuespilleren og modellen er uten tvil best kjent som Camille i Netflix-serien Emily in Paris. Siden hun dukket opp i den første sesongen har ikke oppmerksomheten akkurat latt vente på seg, og det er ikke til å legge skjul på at hun har en it-faktor over seg.

I et nytt intervju med ELLE UK avslører 28-åringen sine beste beautyhemmeligheter, og hvem tar vel ikke imot noen tips fra en fransk skjønnhet?

Emily in Paris-stjernen deler sine beautyhemmeligheter. Foto: Instagram/ @camillerazat

Camille Razat forteller først og fremst at hun er nokså enkel på sminkefronten.

– Jeg er veldig basic, og har kanskje åtte produkter i sminkepungen min og det er det. Jeg liker naturlig sminke eller nesten ikke noe sminke i hverdagen, sier hun til magasinet.

Razat forteller at L’Oréal Paris sin Air Volume Mega Mascara, True Match Concealer og markerte kinnbein er hennes go to-look når hun skal på audition.

– Jeg gjør alltid litt, ikke mye, konturering. Men litt av L’Oréal Paris sin Infallible Bronzer for å få kinnbeinene mine til å poppe. Veldig enkelt.

– Moren min sa alltid til meg at jeg ikke skulle bruke for mye sminke, legger hun til.

På spørsmål om hva skjønnhet betyr for henne, svarer Razat at skjønnhet først og fremst kommer innenfra.

– Jeg vet det er en klisjé å si det, men jeg tror det virkelig. Hvis du føler deg komfortabel i din egen hud, vil du være vakker. Det handler ikke bare om sminke, det handler om en holdning. Hvis du har selvtillit, hvis du elsker det du har på deg og du er komfortabel, vil du se fantastisk ut.

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic
Camille Razat forteller at hun foretrekker naturlig sminke. Foto: Instagram/ @camillerazat

Når det gjelder hvem hun ser på som beauty-ikoner, har Camille Razat et klart svar.

– Kate Moss er virkelig et ikon. Hun er så tidløs uansett hva hun har på seg, fordi hun har karisma. Jeg møtte henne og hun er en så interessant karakter. Hun er veldig smart, morsom, normal og snill mot andre. Stilen hennes er så uanstrengt, men veldig elegant med litt rock and roll, sier hun.

Razat legger heller ikke skjul på at hun plukket opp noen beautytips på settet til Emily in Paris. Skuespillerkollega Lily Collins ga henne nemlig hemmeligheten bak sine fyldige og berømte øyenbryn.

– Jeg spurte Lily «Hvordan får du så fantastiske øyenbryn?» fordi, jeg tuller ikke, øyenbrynene hennes er de beste, forteller Razat.

– Hun fortalte meg akkurat hvilke produkter hun bruker og hva jeg skulle gjøre. Det hun bruker er såpe, noe som er et triks jeg visste om, men ikke var sikker på hvordan funket. Hun viste meg hvordan jeg skulle gjøre det og det er fantastisk og funker virkelig!

Camille Razat får øyenbrynstips fra selveste Lily Collins. Foto: Instagram/ @emilyinparis

28-åringen håper å se flere sminkefrie fjes på den røde løperen i fremtiden.

– Jeg er veldig over ideen om at du må ha på deg sminke på rød løper-eventer, og jeg håper at vi i fremtiden kan gå på eventer uten å ha på noe sminke, uten at noen sier noe.

– Jeg husker da Alicia Keys gikk uten sminke på et event og hun var den eneste som sa «Jeg vil ikke ha på meg sminke lenger og det er mitt valg. Dere trenger ikke kritisere meg for det». Hun er et ikon.

Les også
STILORAMA: Sara Flaaen Licius

Les også: Har du fått med deg denne sminketrenden?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer